muj 4 lety vnuk se nastehoval do domacnosti s kockou a je porad nemocny muze to byt tou kockou dekuji
Kočka a častá nemocnost dítěte
(Diskuze k tématu Alergie na zvířata)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
| Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 664
Dobrý den, pokud je na kočky alergický, pak ano. V opačném případě se netřeba kontaktu s kočkou obávat, někteří ho dokonce doporučují.. K vyloučení alergie navštivte lékaře. Je také možné, že je pod vlivem stresu, což může výrazně oslabovat jeho imunitu (stěhování,rozpad rodiny?, nové vztahy?)
návštěvník
Počet příspěvků: 5
Dobrý večer, mám skoro 4 letou dcerku, od začátku května do dnes měla již 3 angíny, začne to vysokou horečkou, kolem 39, zarudlým krkem a po návštěvě doktorky dostaneme atb, po 3 dnech klesne teplota.krk je dle vytěru v pořádku. Nemáte někdo podobné zkušenosti? nyní jsem jí koupila betaglutan s hlívou, četla jsem, že je to dobré na posílení imunity. Právě v době, kdy začaly angíny být častější se nám narodil syn. Může to mít souvisloat? do toho května byla tu a tam nemocná, někdy vydržela i celý měsíc být zdravá. díky za odpověď
návštěvník
Počet příspěvků: 27
Dobrý den , poradil bych vám kolostrum. Pokud má autoimunitní onemocnění a nebo pokud se mu nějaká nemoc vrací tak jak popisujete tak mne kontaktujte na fytofarmaka@centrum.cz.