Tvorba lipomů po celém těle

(Diskuze k tématu Ajurvéda)

Tvorba lipomů po celém těle

Dobrý den, již několik let se mi dělají po celém těle - hlavně ruce, nohy, břicho, tukové boule, tzv. lipomy.Stále mi přibývají a stávající se zvětšují.Byl jsem na vyšetření na různých místech a téměř všude by to řešily chirurgicky, ale to bych vypadal jak "pirát" =samé jizvy a navíc bych nic jiného nedělal, než chodil na chur.zákrok ( mám jich po těle již víc než 25 !) A NEŘEŠÍ TO ABY SE MI PŘESTALY BOULE DĚLAT !PROSÍM o RADU ZDA NEEXISTUJE jiná metoda odstranění těchto boulí ( slyšel jsem o prý dosud neprobádané lipofibroze ? )a Vyšetření které by vedlo k tomu aby se zjistila příčina jejich tvorby a zastavila jejich tvorba, pokud možno v PRAZE.Moc děkuji za kvalifikovanou odpověď a radu.

17.1.2011 21:24

Probíhá odesílání formuláře

RE: Tvorba lipomů po celém těle

Mám ten samý problém a to samé nabízené řešení od lékařů. Tomu se říká 21. století ? Mám jednu bouličku dokonce i v kloubku z v nitřní strany (jakoby na dlani u prsteníčku... nemohu držet řidítka kola, protože to trochu bolí a je to nepříjemné. Miloslav K.

5.4.2012 15:53

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (1)

tak nevím odpověděl vám vůbec někdo mám obdobný problém

11.4.2012 21:32

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den mám ten samí problém doktoři to řeši chirurgicky akurát se začinám bát jak budu vypadat v budoucnu je mi 25 let a uz mam 3 jizvu s chirurgického zakroku mam to skoro na celém tele nevím jakse k tomu mam zachovat doktoři sami seví proč se to vytváří.dostal jsem jen odpoved,jedna s tisice tukovích buněk se rozhodne vytvořit vic tuku než ma a vytvoří se tam boule tzv.-LIPON chtěl bych poradit co mam pro to delat aby se přestali vytvářet Děkuji s posravem Horvát

9.4.2012 22:37

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)