Stav po operaci nádoru hypofýzy

(Diskuze k tématu Regenerace)

Stav po operaci nádoru hypofýzy

Dobrý den, prosím o radu. Před pěti léty jsem bla operována s nezhoubným nádorem na hypofýze. Rok předtím jsem byla na hysteroskopii a bylo mi vše odstraněno. Po těchto operacích jsem značně přibrala a mám soustavné bolesti hlavy, téměř stále oteklé nohy. Stále padám a mám časté úrazy, zhmožděniny, zlomeniny, tržné rány, ale i popáleniny. Mám závratě a jsem stále velmi unavená, mívám mikrospánek i za chůzi a proto padám. Když mám už moc oteklé nohy stává se mi, že strávím na toaletě i několik hodin a za tu dobu zhubnu i 10 kg, které do týdne naberu zpět. Také jsem prodělala boreliozu. Trpím nadměrným pocením a horkostí. V mrazech chodím v letním oblečení a kabát nosím jarní a to jen proto, aby na mne každý nekoukal, že jsem málo oblečena.
Chodím na pravidelné kontroly k různým odborným lékařům, ale každý se zajímá pouze o svoji odbornost, nikdo neposuzuje vše dohromady a já místo zlepšení zdravotního stavu jsem na tom stejně pokud né hůře. Je někde nějaký lékař, který by mi mohl pomoci? Moc děkuji za odpověď a radu. Růžena

22.6.2011 21:51

Probíhá odesílání formuláře