Chronické slepé střevo

(Diskuze k tématu Akutní zánět slepého střeva)

Chronické slepé střevo

Dobrý den, před dvěma dny jsem navštívila chirurgickou ambulanci, kvůli bolesti v pravém podbřišku. Bolest nebyla příliš výrazná, spíše nepříjemná a nepříjemný pocit jsem měla i v oblasti pupku až pod pravé žebro. V pravém podpříšku spíše pociťuji píchání několikrát za den. Tyto potíže již pociťuji asi dva měsíce s přestávkami. Bylo mi doporučeno SONO břicha, kde mi paní doktorka našla útvar na pravém vaječníku a doporučila mi transvaginální SONO. Zde ale podle pana doktora je vše v pořádku. Výsledky jsem odnesla zpět na chirurgii a tam mi bylo řečeno, že neví co se mnou a že se mám jít objednat na LAPPE. Že mi budou operovat slepé střevo a při té příležitosti se podívají, jestli mi tam nezlobí něco jiného... Co když ale o chronické střevo nejde? Nebyla mi odebrána ani krev... Neměla bych se ještě nechat vyšetřit někde jinde? Nerada bych se nechala operovat zbytečně. Děkuji za odpověď.

17.9.2010 21:26

Probíhá odesílání formuláře

RE: Chronické slepé střevo

Dobrý den, pokud jsou obtíže snesitlené a vyšetření nic závažného nepotvrdilo, pak bych určitě operaci nevolila. Každá operace je velký zásah do organismu, nese s sebou jistá rizika a může mít další neblahé následky- srůsty apod. Zkuste se ještě poradit jinde.

24.9.2010 12:39

Kvalitní  (7)    Nekvalitní  (8)

Komerční sdělení: Čeká vás chirurgický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?