Dobrý den, nevím co vlastně mám Vám napsat, ale bohužel mám dvouletého chlapce, kterej byl léčen v Motole.Sice mu zachránili život, to je fakt, ale k rodičům se chovali jako k prasatum(nezlobte se na mě co jsem napsala, ale bohužel je to tak).Já to tam probrečela dělali znás blbce , ne jen ze mě ,ale z jiných rodičů.Ted mám problém , že Tomášek potřebuje větší trachestomickou kanilu,je to(SCHILEY NO CUFF 4.0, 4.0 iD mm 5.9 OD).Protože roste a zatím nechce sám dýchat ,zkoušíme mu to ucpávat , ale bohužel ne.Bohužel má ještě jeden vývod ,je to zavedený v tenkém střevě (Jejunostomie).Potřebuju specelistu ,přes trachestomické kanili.Moc Vás prosím, já si už zažila dost pekla.Jinak je to nádhernej kluk přispívá a mentálně nemocen není, je moc hodnej a okatej.Prominte pokut jsem Vás otravovala.Jinak jsem měla v Lochotíně císařskej řez a hned po narození ho odvážel vrtulník do Motola a hned ten den měl plastiku, museli mu to vytáhnout se žaludku velkej kus, ale spojilo se to, akorát furt aspiroval, nevěděli si sním rady, žili jsme tam 16 měsíců, ale bylo to peklo.Pokut nejste bohatá, tak se k Vám budou chovat, jako k prasatum.A to jsem slušná maminka, která se stará velmi dobře o Tomáška ani mu nehnisá jejunostomie má to nádherné.Pokut budete něco vědět prosím Vás zavolejte moje číslo je (722 191 309)Lenka Feitlová
Přiložím Vám i Fotku Tomíška, děkuji předem moc.
Přiložené fotografie
K tomuto příspěvku jsou přiloženy fotografie, které se zobrazují pouze přihlášeným uživatelům - pro jejich zobrazení se přihlaste anebo se zaregistrujte.