Hemeroidy- IV. stádium

(Diskuze k tématu Chirurgická léčba hemoroidů)

Hemeroidy- IV. stádium

Problémy s hemeroidy máme v rodině - vím, že má matka podstoupila nějaký chirurgický zákrok.
Mne však léčil lékař (odborník specializující se na tuto problematiku) konzervativně a mé problémy se zhoršily do té míry, že jsem občas inkontinentní.
Vzhledem k tomu, že chci ještě žít takový život, kdy se nemusím zdržovat jen v okolí WC, rozhodla jsem se, že je nutné radikálnější řešení, a to co nejdříve. Není-li jiná možnost, jsem připravena si efektivní léčbu uhradit.
Jak mám postupovat?

27.11.2009 11:05

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Hemeroidy- IV. stádium / 27.11.2009 11:05

Dobrý večer, pro to , abychom mohli přesně určit příčinu vašich potíží a částečné inkontinence , potřebujeme provést řadu vyšetření. Samozřejmě rektoskopii, ale i manometrii a event. endosonografii. Léčba by se poté odvíjela podle zjištěného nálezu. Není proto možné nyní říci , zda další léčba má být jednoznačně operativní či spíše konzervativní, nebo něco mezi tím - semiinvazivní.
Bohužel bydlíte na opačném konci republiky , ale v případě Vašeho zájmu mě můžete kontaktovat na tel. č. 737550050 a pokud byste chtěla , vyšetření a léčbu Vám mohu u nás zajistit.
MUDr.Petr Vávra,Ph.D.
Chirurgická klinika FN Ostrava

9.12.2009 14:47

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás chirurgický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?