Dobrý den, rád bych se odhodlal k zákroku odstranění - pravděpodobně vnějších hemoroidů. Je mi 37 let a již více než 10 let mám na konečníku výrůstky. V mnoha ohledech mi to vadí a stále se nemohu odhodlat jít na vyšetření. Jak se takové zákroky provádějí? Laserem, nebo klasicky? Jaká je nutná hospitalizace a rekonvalescence? Kolik to stojí? Vracejí se tyto starosti? Děkuji za rady Marcel, Praha
Operace hemorroidů-jak, za kolik
(Diskuze k tématu Hemoroidy - laserová operace)
Probíhá odesílání formuláře
| Basic member |
Počet příspěvků: 5
Dobrý den. Výkon se provádí ambulantně, vzhledem ke komfortu ošetření postupně, protože jak vy charakterizujete „výrůstky“ jsou laserově odstraněny a histologicky vyšetřeny. Bližší informaci přímo pro Vás, Vám podáme během vstupního vyšetření – po zhodnocení Vašeho stavu a obtíží. Cena ošetření je od 3.000,-Kč do cca 8.000,-Kč – a je zavislá na rozsahu ošetření. S pozdravem MUDr.Jan Benda
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den.Mám problémy s hemeroidy a zřejmě mě čeká operace.Kolik by tento zákrok stál v dnešní době u vás?Četla jsem si příspěvek starý 3 roky,proto se nyní ptám na tu samou věc.Jsem z Prostějova a zatím se mi nikde poblíž nepodařilo sehnat zákrok ambulantně.
Děkuji za odpověď
Hana
Komerční sdělení: Čeká vás chirurgický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?