dobrý den?chtela bych se informovat o ambulantni operaci u 3,5 leteho ditete pupecni kyly,zda je hrazena pojistovnou a jak to vse probiha,jak zjistim kde operaci provadi jsem z okr.Novy Jicin dekuji
Operace pupeční kýly u dítěte
(Diskuze k tématu Operace břišní kýly)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
| Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 664
Dobrý den, operaci pupeční kýly provádí velké množství pracovišť. Můžete je vyhledat na internetu nebo si nechat doporučit pracoviště dětským chirurgem, kterého s chlapcem navštívíte. Některá pracoviště provádějí zákrok ambulantně, možnosti ve vašem okrese však neznám. Hrazení pojišťovnou pak závisí na konkrétním pracovišti a jeho smlouvě s pojišťovnou, ve standartním zdravotnickém zařízení je výkon většinou hrazen.Jedná se o malý zákrok, který je poměrně dobře snášen. Doporučuji sehnat si pracoviště se vstřícným přístupem, umožňujícím asistenci rodičů po celou dobu pobytu v zařízení, během uspávání i buzení dítěte z narkózy.
návštěvník
Počet příspěvků: 2
dobrý den,dnes jsme byly ve Fn Hradec Králové na kontrole a zároven objednání na operaci s pupeční kýlou u 3leté dceři,ale ošetřující lékař mi zdělil,že mi neumožnují zůstat s dcerou po celou dobu hospitalizace(zejména v noci).byla mi nabídnuta jenom židle k lůžku,ale jelikož jsem téměř v 6měsíci těhotenství tato možnost je pro mě nedůstojná.jsem zoufalá,protože dcera je na mě dost uplá a během pobytu by mohla i prudce klesnout na váze.není jiný lékař nebo jinné oddělení v mém okolí,které mi umožní být řádně se svojí dcerou na pokoji?děkuji za odpověd.
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Dobrý den,můj syn byl na jednodenní operaci a nemůžu si vynachválit
návštěvník
Počet příspěvků: 2
dobrý den, kde váš syn podstoupil tuto jednodenní operací?musela jste o ní nějakým způsobem požádat(finančně,konzultace s odborníky a jiné)?děkuji za odpověd vandasová
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Podstoupil ooperaci v Brně,ale i přesto,že jsme z okr.Nový jičín,tak jsem tuto variantu přijala jednu z nejlepších,platila jsem 1000kc za narkozu,měl být operován v Ostravě.Pokud byste chtěla více info.pište mi na H.Sivakova@seznam.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 4
Dobrý den po porodu to už je více let mám pupeční kýlu ,nosím pas .Jsem silná mám silné břicho vím měla bych jít na operaci ,dělá mi větší a větší problémy.Mám z té operace hrozný strach protože jsem byla jen na menším zákroku jednou za tolika let.Mohl by jste mi poradit co dělat?
Dobrý den, u 3,5 letého dítěte se ambulantně operace pupeční kýly neprovádí. Operaci by mělo provést specializované pracoviště dětské chirurgie. O nejbližším pracovišti se informujte chirurgů ve Vašem regionu.
Komerční sdělení: Čeká vás chirurgický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?