Úraz hlavy a neurologické příznaky

(Diskuze k tématu Poranění obličeje)

Úraz hlavy a neurologické příznaky

Dobrý den
V úterý 6.září jsem upadl na hlavu a udeřil se do záhlaví,s tím že sem upadl i na záda.Další den mi vůbec nic nebylo,všechno sem si pamatoval,žádné bezvědomí,zvracení nic.Ale od čtvrtka jsem začal mít nejistý pocit při chůzi,špatnej cit v nohách a měl jsem i trochu závratě,bolesti hlavy a hlavně šílenej tlak do očí.Už se to nedalo vydržet tak sem jel do nemocnice na pohotovost,na pohotovosti mě vystrašili,že mám možná krvácení do mozku a tak mě poslali na neurologii,tam mi nic nezjistili a radči mě ještě pro kontrolu poslali na CT MOZKU a i ten byl dobrej..
Akorát mám zvýšenej tlak.Každopádně doktor řekl,že neni žádná potřeba si mě nechávat v nemocnici a poslal mě domů.Každopádně bolesti hlavy a tlak v očích a nejistá chůze přetrvává a na to mi nic neřekl,jen když to bude přetrvávat tak mám dorazit na polikliniku.Ani mi nic nepředepsal...
Co si o tom myslíte?Třeba je problém někde jinde,spíš to souvisí s krevnim tlakem,nevim..Každopádně si asi někam zajdu.

Děkuji za případnou odpověď

11.9.2011 20:34

Probíhá odesílání formuláře

Komerční sdělení: Čeká vás chirurgický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?