Dobrý den. Byla jsem na RTG strev a tam mi zjistili,že mám dlouhé střevo,jinak bylo vše v pořádku.Chtěla jsem se zeptat jestli to může souviset s tím dlouhým střevem,že chodím často na velkou.Za dopoledne třeba 4krát.Konečník mám po tom trošku bolavý.Měla jsem jít na odstranění hemeroidů elastickou ligaturou,ale pro bolest konecníku to Dr.odložil.Dal mi Ginkor fort a Glyvenol mast,ale tím jak chodím často na velkou,tak konečník je stále bolavý.Je teda možný,že to souvisí s tím dlouhým střevem.
Děkuji za odpověd
Dlouhé střevo
(Diskuze k tématu Proktologie (léčba onemocnění konečníku))
petule
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
20.5.2010 13:28
Probíhá odesílání formuláře
MUDr. Jaroslava Marková
Praktické lékařství pro dospělé
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 619
![]() | Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 619
Dobrý den, nevím, o kolik je vaše střevo delší než střeva jiných lidí, ale nemyslím, že by to způsobovalo častější stolici. Takto časté vyprazdňování však obvyklé není a měla byste být detailněji vyšetřena gastroenterologem, samotný rtg nestačí.
1.8.2010 20:47
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
janderka
návštěvník
Počet příspěvků: 1
návštěvník
Počet příspěvků: 1
dcera má těsně před porodem a vyhřezl jí konečník.Dostala od lékaře čípky a mast.Do týdne se to ale určitě nezhojí.Jak je to s léčbou po porodu,bude-li kojit.
21.10.2010 08:28
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás chirurgický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?