Bulka u konečníku, svědění, bolest

(Diskuze k tématu Proktologie (léčba onemocnění konečníku))

Bulka u konečníku, svědění, bolest

Dobrý den, nedávno jsem si nahmatalo u konečníku něco jako bulku. Když se jí dotknu, je malinko citlivá, cítím, jako by tam byla uvnitř nějaká boule, a jde trochu zatlačit zpět. Občas cítím svědení konečníku, někdy i bolest při stolici, nebo nepříjemný pocit po stolici. Žádnou krev jsem ale ve stloci ani na toaletním papíru nenašla. Mohlo by jít o hemeroidy? Děkuji

10.2.2011 09:39

Probíhá odesílání formuláře

Výrůstky u konečníku

Dobrý den,

již před delší dobou se mi u konečníku objevil výrůstek. Vypadá jako taková natáhlá kůže, vypozorovala jsem to po druhém porodu. V poslední době se zvětšuje a hlavně po stolici svědí. Můžete mi prosím poradit co s tím nebo mám mít strach z něčeho vážnějšího? Nebolí to jen to tak vyčuhuje. Děkuji za radu Mirka

28.7.2011 20:45

Kvalitní  (292)    Nekvalitní  (13)
RE: Výrůstky u konečníku

Dobrý den, nezlobte se, ale mám stejný problém, je možné zjistit radu nebo odpověď na Váš dotaz?Děkuji Hniličková email :
udg007@seznam.cz

6.8.2011 20:54

Kvalitní  (81)    Nekvalitní  (0)
výrustek na konečníku

Objevili jsem y výrůstky na konečníku. vypadá to taková natahla kuže a zvěčuje se mi to mám to kolem do kola konečníku. Můžete mi poradit a říci oc jde je to ně co vážnýho nebo nic co by mě mělo nespokojovátděkuji za radu jana můžete mi napsát na email : karafinka@seznam .cz moc děkuji

7.1.2012 21:13

Kvalitní  (37)    Nekvalitní  (3)
RE: výrustek na konečníku

Dozvěděli jste se tady někdo odpověd?? Mám to samé, taky nějaké výrustky, jakoby natáhlá kůže a tlaky na konečník... Sem tam bolí i pravá strana břicha.... Bez krve, bez horečky.... co to může být?? Když tak prosím odpověd na mysutka21@seznam.cz

4.3.2012 09:04

Kvalitní  (12)    Nekvalitní  (0)
RE: Bulka u konečníku, svědění, bolest

Dobrý den prosim vás můžete mi tu někdo poradit? Už je to delší dobu co jsem si nahmatala u konečníku něco jako bulku.Mám velké bolesti při vyprazdňování, utírám si i dost krve někdy jde prostě i ze mě.Mám i bolesti potom dá se říct že nepřestává,bolest je nepřetržitá, sotva chodím.Moc mě to řeže,pálí a svědí.Chodila jsem na chirurgii do Poličky,ale nedokážou mi tam pomoct už nevím co mám dělat.

3.4.2012 12:32

Kvalitní  (16)    Nekvalitní  (0)

Mohu Vás objednat do své ordinace.
Kontakt najdete na jméno doc Ladislav Horák

3.4.2012 20:56

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobry den, nedávno jsem si nahmatal u konečníku takovou malou bulku asi ve velikosti hrášku začlo to svěděním a pícháním v oblasti konečníku a pak se objevila ta bulka je nírně bolestivá hlavně po vykonáni stolice. Krev ve stolici jsem nespatřil.Mohlo by jít o hemeroidy? a jak bych to mohl léčit k lékaři se stydím jít.mohla by pomoct nějaká mast nebo čípky např.Faktu?
Děkuji

23.4.2012 10:29

můžete se objednat k vyšetření na 737550050 dnes v 17. hodin. Dr.Vávra,Ph.D

23.4.2012 12:45

malý výrůstek u konečníku u dítěte

Dobrý den, naši teprve 19. měsíční dceři se udělal u konečníku malý výrůstek, nejspíš ze sezení na nočníku a dlouhého tlačení-pro lepší střevní mikroflóru začínáme dávat prebioticku vlákninu na radu naší dětské doktorky.Ta nás i poslala rovnou za chirurgem,který nás hned objednal na vyříznutí a dál se s námi nebavil,vlastně mě nenechal ani se zepat na podrobnosti,jak to bude probíhat apod. Tak mám dotaz,zda se to vůbec chirurgicky odstraňuje vůbec tak malým dětem?Máme strach jak to vůbec bude probíhat,když je tak malinká a zda je to vůbec nutné,když ji to nebolí ani to není červené apod. Nikde jsem nic jiného nenašla,články jsou pouze týkajících se dospělých. Děkuji moc za odpověď !

5.5.2012 23:48

Komerční sdělení: Čeká vás chirurgický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?