Dobrý den,
chtěla bych se zeptat čím bych posílila hýžďovou stěnu první hemeroidy se mi vytlačily v těhotenství dlouho jsem s tím nic nedělala asi po 5 letech jsem si je nechala odstranit ale na vnější stěně jsem měla vytahanou kůži řasy byla jsem na operaci, konečník mě sešily a kůže byla zase napnutá ale po měsíci se zase povolila a nevím proč se zase vytahala doktor mě řekl že to hemeroidy nejsou a že neví proč to zase povolilo jinak nemám žádné potíže ani při stolici ale někdy je to větší a někdy menší ale nebolí to na operaci už nechci byla dost bolestivá a nejvíc mě mrzí, že byla k ničemu bojím se že když půjdu znovu tak se opět vytahá prosím mohli byste mi poradit jak ji zpevnit nějakými prášky nebo vitamíny říkala jsem si že mě něco chybí co to způsobuje děkuji za odpověď Ewelína
Ochablá hýžďová stěna
(Diskuze k tématu Proktologie (léčba onemocnění konečníku))
ewelinka
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
14.1.2010 20:50
Probíhá odesílání formuláře
MUDr. Jaroslava Marková
Praktické lékařství pro dospělé
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 619
![]() | Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 619
Dobrý den, domnívám se, že spíše jedná o důsledek opakovaných chirurgických zákroků. Rozhodně nevím o žádných lécích , které by vytahanou kůži zpevnily, snad by pomohly nějaké kosmetické přípravky na zpevnění povislé kůže, ale moc nadějně to nevidím.
1.8.2010 20:54
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás chirurgický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?