Dobrý den, chtěla bych se zeptat mé dceři je nyní 6 let a máme problém se zácpou ale už od narození , nikdy se mi nevykakala do plen jako normální děti a vyprazdnovali jsme ji trubičkou . Používali jsme co se dalo kapky sabsimlex když byla větší tak to byla laktuloza , jak byla větší taks amozřejmě chdila jednou za týden na záchod , no nicméně už ji je 6 let a pořád se to nikde nehlo , byli jsme na vyšetření střev sonem tam nám pan doktor řekl, že jde vidět na těch střevech prostě že má tuhou stolici ale jinak nám nic neřekl, byli jsme u psychološky ale to nám taky nepomohlo .Koupila jsem ji ted nějaké probiotptické kapky které bere už 18 den ale pořád nic dnes je 18 dnů co nebyla na záchodě. Jinak jsme ji dávala třeba laxygalky kapky ale je ot chemie a je malá nechci to do ni dávat i když vím že po Laxygalkách se vykaka ale jsou to navykové kapky a nechci aby si na to zvykla ted ji je právě nedávám jelikžo jsem začla s těma probioptickýma kapkama ale je to už 18 dnů co nebyla kakat což si myslím že je to hodně i když normálně jí a skáče všechno že ji to nija envadí že nebyla na záchodě . Naše paní doktorka ta mi 6 elt pořád dokola říká at upravíme stravu ale není to stravou jako kdybych u ní neseděla a neřekla ji že pokud mně někde nepošle tak by mně nikde neposlala proto se ptám co by jste mi doporučili za vyšetření aby se to už konečně změnilo a moje dcera začla chodit normálně aspon co 3 dny na záchod můžete mi prosím pomoct a něco doporučit ???? Opravdu jsme vyzkoušeli už kde co a říkám projímací kapky ji nechci dávat pořád je ještě na to moc malá aby si zvykla na tyto kapky a jinak už nešla. Předem děkuji moc za pomoc Simona
Chronická zácpa u dítěte
(Diskuze k tématu Obstipace (zácpa))
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 7
Dobrý večer, paní Simono,
nejsem lékař, ale ráda bych Vám sdělila svou zkušenost...my jsme tuto situaci řešili sice s dvouletým synem,ale vím úlně přesně, co prožíváte. My jsme požádali o pomoc homeopatika. Je to sice dražší záležitost, ale vyplatilo se nám to a nemluvím jen o naší situaci. Nechci tím tvrdit, že to má u každého kladný výsledek, ale jako další možný postup, se to jeví velice kladně. Mohu Vám doporučit pana doktora,který je vynikajícím homeopatikem také vyhlášeným pediatrem. Nevím, ze kterého města pocházíte, ale jde o pediatra z Českého Těšína. V případě Vašeho zájmu o kontakt, napiště zprávu na mou e-mailovou adresu. Ráda poskytnu telefonní číslo. S pozdravem Petra
návštěvník
Počet příspěvků: 7
omlouvám se, nezadala jsem svou e-mailovou adresu: petka.simkova@seznam.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den Petro,
vidíte to mně ani nenapadlo, že homeopatik by také mohl pomoct , děkuji Vám za radu . My jsem z Vratimova a tady v Hrabové vedle máme tayk dobrou homeopatičku tak si k ní zajdu. Děkuji za radu. Simona
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den,je mi 14 let a trpím chroickou zácpou.Nevím co s tím dělat. Můžu vás poprosit o pomoc? Děkuji.