Svědění hlavy a červené obočí

(Diskuze k tématu Seboroická dermatitida)

Svědění hlavy a červené obočí

Ahoj všichni, prosím o radu - už několik let mě trápí svědění pokožky hlavy, střídala jsem různé šampony, nikdy mi nic moc nepomohlo. Nejvíce mi ale vadí začervenalé obočí - vlevo mnohem horší projevy než vpravo, zkoušela jsem to mazat různými přípravky (Excipial, dětské krémy, obyč.Indulonu, přípravky z konopí na lupénku..), před pár týdny se ale potíže zhoršily a už mě to donutilo navštívit kožní lékařku - předepsala mi na to Batrafen - na postiženou kůži v obočí (vzhledem k tomu, že před několika lety jsem na to dostala Nizoral krém a také bezúspěšně). Na pokožku hlavy mám Diprosalic roztok a na doporučení paní doktorky jsem si koupila šampon Sebiprox. Na tu hlavu to trošku zabralo, ale ne úplně, hlava svědí prakticky pořád, jen částečně zmizely takové hrbolky ztvrdlé kůže, kterou jsem měla ve vlasech (ale po chvíli nepoužívání se znovu tvoří..:-(
Prosím o radu hlavně na problémy s obočím, ani to nesvědí, ale vnímám to jako velký kosmetický problém, někdy je to více, někdy méně červené, ale nestalo se, že by to zmizelo alespoň na čas úplně. Nevypozorovala jsem, na čem je to závislé...Děkuji moc za odpověď. :-)

31.3.2010 22:47

Probíhá odesílání formuláře

RE: Svědění hlavy a červené obočí

Dobrý den, jmenuji se Lukáš Rossbach a jsem trichologem společnosti Kapyderm, která se zabývá léčbou vlasových anomálií. Pomocí přípravků Kapyderm se seboroická dermatitida dá velmi efektivně zaléčit. Doporučil bych Vám navštívit jedno z našich diagnostických center, kde si můžete dopřát proceduru: na pokožku se nanese esenciální olejíček, který zjemní zrohovatělou pokožku, poté aplikujeme organickou rašelinu, která hydratuje kůži a zároveň ji zásobuje stopovými a minerálními látkami, nejdůležitější je však skutečnost, že rašelina zaschne a nabalí na sebe veškerou luzovitost, kterou následným peelingem odstraníme. Hlavu umyjeme vhodným šamponem na lupovitost nebo na citlivou pokožku. Následně aplikujeme fungicidní toniko a vyfoukáme vlasy. Výsledek, čistá a prokysličená pokožka bez lupů a bez známek svědění. Tato kůra by se měla na začátku opakovat 4 až 5 v intervalu 10 dní. Přípravky se zároveň dají používat na ostatní postižená místa, Fungicidní toniko si aplikujete např. na obočí a namažete speciálním krémem K, který má schopnost regenerovat kožní buňku. U seboreické dermatitidy jsou velmi důležité hygienické návyky, používat šampony s kyselým ph, po umytí vždy prosušit vlasovou pokožku tak aby na ní nezůstala voda, která má vysoké ph a dehydratuje a způsobuje u seboroitiků podráždění. Ještě doplním, že vstupní konzultace a diagnostika v salónu je nezávazná a zdarma, kontakt můžete nalézt na www.kapyderm.cz.

13.10.2010 16:46

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Datum Vašeho dotazu je velmi star, přesto Vám píši i teď, protože potíže seboroické dermatitidy jsou dlouhodobé. Jestli máte zájem podívejte se na mycí krém Božský květ a k tomu příslušné informace. Pokud projevíte zájem o tento náš nový výrobek, pošleme vám několik vzorků zdarma na odzkoušení a Vás bychom jen poprosili o informace o jeho účincích.Tyto byly klinicky zkoušeny s velmi pozitivními výsledky.

Děkujeme a jsem s pozdravem

Jaromír Bula

1.4.2012 13:17

Dobrý večer,
přečetla jsem si Vaši informaci o mycím krému, protože se synem trpící seboroickou dermatitidou, hledáme jakékoli zkušenosti a rady týkající se této diagnózy. Syn je právě ve fázi prudkého zhoršení a pokud je možné poslat vzorek k odzoušení, budu Vám vděčná.
S. Poršová

Adresa:
Zbyněk Porš
Gagrinova 878
460 07 Liberec 6

2.4.2012 22:00