Dobrý den, byla jsem na odběru plodové vody vzhledem k vyššímu riziku u Downa, 1:35, při genetické konzultaci mi bylo sděleno že výsledky budou za 14 dní, což mi přišlo strašně dlouhá doba, ale pokud bych prý chtěla, za 2000 Kč budu vědět výsledek hned týž den. Celkem mi ta částka vyrazila dech, ale nechtěla sem čekat a dál se stresovat a zaplatila jsem. Výsledky naštěstí dopadly dobře. Chtěla bych se zeptat zda se takhle ikasují peníze za rychlé výsledky všude nebo jen v Brně na Veveří. Děkuji
2 000 Kč za rychlé výsledky amniocentézy
(Diskuze k tématu Amniocentéza)
hany
návštěvník
Počet příspěvků: 3 návštěvník
13.10.2011 10:33
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,
politika pracovišť se liší stejně jako poplatky. Každé má jiné smlouvy s pojišťovnou a způsob hrazení. Nicméně, ano, jsou pracoviště, kde rychlou analýzu neplatíte. V mé ordinaci, u Apolináře, v ŮPMD a podle mne ani v Brně ve fakultní nemocnici není platba za urychlenou analýzu nutná. Na druhou stranu, ne každé pracoviště rychlou analýzu nabízí a umožňuje, nebo neumožňuje standardně.
S pozdravem
Veronika Frisová, MUDr.
13.10.2011 13:35
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení? Soutěž