Foxinette-přírůstek hmotnosti?

(Diskuze k tématu Antikoncepce)

Foxinette-přírůstek hmotnosti?

Dobrý den, je mi 17 a chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s Foxinette, jestli jste přibrali nebo si všimli nějakých změn. Já brala Lindynette 20 přes rok,ale doktorka mi to vyměnila za tuhle novou Foxinette a za 7 dní s ní začínám a mám strach že přiberu nebo tak. Děkuji za odpověď

19.1.2012 11:32

Probíhá odesílání formuláře

RE: Foxinette-přírůstek hmotnosti?

Pouzivam Foxinette 3 měsice. Zadne zmeny nepocituji. Predtim sem brala Femoden 3 roky a taky sem nepribrala. Ale ono to muze byt u kazdeho jine.. :)

3.2.2012 12:18

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli by jste měla zájem o balení Foxinette, když ji užíváte. Před pár týdny mi paní doktorka předepsala tuto HA, jenže po přečtení příbalového letáčku jsem zjistila, že nelze používat v dlouhém cyklu a proto mi nebude vyhovovat. Na nižší ceně by jsme se určitě dohodly :)

15.3.2012 12:02

Dobrý den, určitě mám zájem. Není to levná záležitost a ušetřit nějakou tu stovku se hodí. :) Napiště mi na email: treelien@seznam.cz

15.3.2012 13:06

Dobrý den, HA beru třetí měsíc, a žádný háhový přírůstek jsem nepocítila, vše je stejné. Jen co jsem pocítila je, že se mi krásně vyčistila pleť, což je velké pozitivum :o)

27.3.2012 16:28

ahoj, beru ji již 3. měsíc a změny pociťuji, že mám větší prsa a hmotnost je pořád stejná. Co ty? Začala jsi s ní už? :)

7.4.2012 20:44

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?