Dobrý den! Jsem heterozygot pro Leidenskou mutaci. Existuje pro mne nějaká možnost užívání hormonální antikoncepce? Dozvěděla jsem se, že gestagení antikoncepce je vhodná pro ženy, které mají zvýšené riziko žilní trombózy. Je toto i můj případ? Předem děkuji za odpověď.
Leidenská mutace a antikoncepce
(Diskuze k tématu Antikoncepce)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den.Zjistili mi heterozygot pro Leidenskou mutaci.Existuje pro mne nějaká možnost uživání hormolnální atikoncepce? Předem děkuji za odpověd.
Dobrý den,
ano bez estrogenu třeba Cerazette mám u svých pacientek s Morbus Leiden dobré zkušenosti
S pozdravem,
MUDr Ilíč
I já mám mezi svými pacientkami několik na Azalii a Cerrazetre. Zatím bez komplikací.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den. Jsem heterozygot pro Leidenskou mutaci. Beru horm. antikoncepci Yadine a byla jsem se zeptat svého gynekologa, jestli tuto antikoncepci mohu brát. Nabídl mi akorát tělísko, ale to se mi moc nechce. Je mi 23 let a bez dětí. A chtěla jsem se Vás zeptat jestli existuje něco lepšího než tělísko. Děkuji za odpověď
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?