Dobrý den je to tak 3 týdny co se do mě přítel poprvé udělal,antikoncepci beru už 3 měsíce(lindynette20),je možné že budu těhotná?je to možná blbá otázka,ale bojim se.děkuji
Možnost otěhotnění
(Diskuze k tématu Antikoncepce)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Zdravím Vás, pokud berete antikoncepci pravidelně, nezapomínáte, nemusíte se po 3měsíčním užívání ničeho obávat, nemůže dojít k nechtěnému otěhotnění.
www.hozdora.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 3
já sem měla ještě v době užívání střevní chřipku může to mít nějaký vliv na ochranu?
Tablety by se neměla vyzvracet do 2 hodin, totéž platí pro průjem, ale to se samozřejmě obtížně hodnotí, všeobecně pokud to nebyl vodnatý průjem s frekvencí častěji než za hodinu, nemusíte mít opravdu žádné obavy.
www.hozdora.cz
Dobrý den,
jestli že je to tak pak jste chráněná,
S pozdravem,MUDr Ilič
Dobrý den,
doporučuji Vám brát na špinění s HA Ascorutin 3x2 tbl denně po dobu špinění..Ohledně výtok Vám nemůžu poradit bez vyšetření
S pozdravem,MUDr Ilič
návštěvník
Počet příspěvků: 3
dneska sem si dělala těhotenský test a vyšel negativní,mám tomu věřit?nemusim se bát?
Dobrý den
pokud se menstrace nedostaví tak ho opakujte do týdne,
S pozdrabem MUDr Ilič
návštěvník
Počet příspěvků: 15
Dobrý večer, dnes jsem si vzala první pilulku HA po 7 denní pauze (užívám ji již čtvrtý měsíc) a po užijí pilulky jsme měli s partnerem sex a při jeho vrcholu trochu spermatu ,,ukáplo,, i do mě. Obávám se zbytečně případného těhotenství? Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
když už to beret tak dlouho a pravidelně tak není třeba se obávat
S pozdravem,
MUDr Ilič
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobry den,porodila som chlapečka a po sestinedeli som zacala brat antikoncepce cerazette bez pauzi....vynechala som dva dni...ale hned sem pak zacal brat znovu..myslela sem ze dostanem mesičky ale na gynde my povedala ze ich mam zase brat ze nemusim mat mesicky...sexujeme tak ze se pritel do mě nevystrika..tak ted nevim..mozem otehotnet..on sice sa nevystrika ale pak na druhy den zase sexujem a spermia ma jaku životnost??mozem tak otehotnet..mam strach mam dva male prcky a uz nechci...asi si koupim tehotensky test...
brala som cerazette mesic a pul pak som prestala na dva dni a pak zase brala ted mam strach...prosim moc o pomoc
Dobrý den,
prosím Vás bere Cerazette pravidelně každý den a můžete být celkem v klidu
PS není třeba přerušovat,
S pozdravem,
MUDr Ilič
návštěvník
Počet příspěvků: 4
Dobrý den, včera jsem měla sex se svým přítelem a stala se taková věc že se mi přítel při vyvrcholení udělal do mě. Chtěla jsem se zeptat když beru uz od 15 let antikoncepci(dnes mi je uz 20 let) a beru ji pravidelne akorat jsem je musela obmenovat ted beru uz 3 MESICEM Diane-35.V 10 dni kdy jsem si měla tabletku vzit jsem si ji nevzala z duvodu ze jsem neplanovane zustala v nemocnici a tabeltku si nevzala a dalsi den jsem pokracovala normalne jak bych mela. Dnes je to 4 den co jsem vynechala HA. Chci se zeptat zda je nejaka pravdepodobnost otehotneni. Jsem velice nervozni bojim se. Menstruace by se mi mela dostavit ode dneska presne za 10 dni. Predem Vam dekuji za odpoved
Dobrý den,
pravděpodobnost gravidity je velice malá,tak asi 1 procento
S pozdravem,
MUDr Ilič
návštěvník
Počet příspěvků: 15
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když beru antik. Qlairu po celých 28 dní, tak poslední dvě tablety jsou bez hormonů. Jsem cháněná i tehdy, v období býlých tabletek bez hormonu? děkuji za odpověď.
návštěvník
Počet příspěvků: 4
Dobrý den chtěla jsem se zeptat,antikoncepci pouzivam sice pravidelne ale neberu ji v dany cas jaky mam,vzdy jsem ji brala presne ve 20:00 h. ale ted casto zapominam a beru si ji někdy driv a nekdy dele a mezi tim mame s pritelem nechraneni pohl. styk je možné abych otěhotněla? předem děkuji za odpověď
návštěvník
Dobrý den, chci přestat brát antikoncepci Diane 35, teď mám týdenní pauzu a zítra(v sobotu) mám brát další pláto této antikoncepce, ale nechci, protože mi nevyhovuje(chci si dát měsíc pauzu a pak brát novou antikoncepci, kterou bohužel ještě nemám). Problém je v tom, že jsem v pondělí měla poslední pohlavní styk. Když zítra Diane nevezmu, je možnost, že otěhotním? Díky moc za odpověď.
Dobrý den,
ne není se třeba obávat,
S pozdravem,
MUDr Ilič
návštěvník
Dobrý den, od ledna 2008 jsem brala prášky cerazette a teď jsem přestala. po celou dobu jsem MS neměla. Je možnost že otěhotním i před tím než dostanu první menstruaci? Poslední prášek jsem si vzala ve čtvrtek, první nechráněný sex byl v neděli. Moc si přejeme miminko, děkuji za odpověď
Dobrý den.
Cerazette je čistě gestagenní antikoncepce, která většinou neblokuje ovulaci. Otěhotnění, aniž dostanete menses, je možné. Spíše se tak ale nestane, ovšem nepodléhejte panice. Obvykle je třeba trochu trpělivosti.
MUDr. Jan Šulc
Dobrý den,
je málo pravděpodobné že bude ovulace 4 den po vysazení antikoncepce pravidelné menstruac ejsou známkou ovulačních cyklu
S pozdravem,
MUDr Ilič
návštěvník
Dobrý den,Chtěla bych se zeptat, jestli když jsem teď vysadila prášky a čekám na menstruaci, která by se měla za pár dní dostavit, zda jsem tenhle týden chráněná nebo ne a kolikátý den braní antikoncepce začíná fungovat. Děkuji za odpověd
Dobrý den,
pokud jste zacala brát antkoncepci od I dne menstruace tak jste chráněna již od I přestávky s AK.
S pozdravem,
MUDr Ilič
návštěvník
Dobrý den, předem se omlouvám za svůj dotaz, ale jsem docela nervozní a nechci volat své gynekoložce, protože je to zároven moje teta. Už několik let jsem brala HA, ale ze zdravotních důvodu jsem ji musela okamžitě vysadit, takže z posledního platíčka jsem si vzala jen tři tabletky a poté jsem dostala menstruaci i když mi bylo řečeno, že je to nepravděpodobné. Menstruovala jsem naposledy neděli a dnes je sobota. Včera jsem potkala na oslavě svého bývalého přítele a trochu se to zvrtlo, pohlavní styk jsme neměli, ale navzájem jsme se uspokojovali rukou. I když si nejsem vědoma, že by došlo k předčasnému úniku spermatu, mám strach, že když se pohyboval rukou na okraji poševního vchodu, že bych mohla otěhotnět. Mnohokrát děkuji za odpověd. Monika
Dobrý den,
jako to popisujete tak pravděpodobně nemůžete otěhotnět ,
přejí Vám hezký den pro Váš klis si udělejte těotenský test z ranní moči za jeden týden,
S pozdravem,
MUDr Ilič
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?