Těhotenství z předejakulační tekutiny?

(Diskuze k tématu Antikoncepce)

Těhotenství z předejakulační tekutiny?

Dobrý den, 8 let jsem brala antikoncepci a vysadila jsem ji kvuli zdravotním problémům. 20.9. jsem měla sex s partnerem bohužel jsem nasadila špatně kondom a pro jistotu jsem si vzala další den postinor. Menstruace se mi objevila 27.9 a trvala 5 dnů. 3.10. jsem měla styk a praskl nám kondom, ale včas jsme si toho všimli. A 5.10. jsem začala špinit (nejspíše z Postinoru). Myslíte, že i s předejakulační tekutiny mohu otěhotnět?

Moc Vám děkuji za Vaši odpověď a omlouvám se za takový dotaz, ale jsem docela zoufalá.

8.10.2009 11:35

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Těhotenství z předejakulační tekutiny? / 8.10.2009 11:35

Dobrý den,
i tzv. tekutina touhy či předejakuační tekutina může obsahovat malé množství spermií a tudíž je zde riziko otěhotnění. doporučuji pro jistotu si udělat těhotenský test z moči za 14 dní od událé příhody. A pokud by se tyto nehody opět opakovaly, užívejte 2 kondomy.
Přeji mnoho štěstí MUDr. Hrochová

13.10.2009 17:34

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (3)
RE: Těhotenství z předejakulační tekutiny?

dobry den chtela bych se zeptat zda kdyz jsem 2 roky uzivala antikoncepci a tet ji vysdila,a mela si ji vit 8den po menstruaci(nevzala)a mela ten den spartnerem podobu 2dnu nechraneni styk ,zdali je nejaka pravdepodobnost ze mohu byt tehotna?dekuju a omlouvam se za styl psani.

7.2.2011 16:40

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den,

pravděpodobnost je velice malá spíše teoretická.,

S pozdravem,

MUDr Ilič

8.2.2011 11:50

Dobrý den,
s přítelem nám sjel kondom s jeho předejakulační tekutinou a já poté musela kondom v sobě "lovit". Chtěla jsem se zeptat, jaké je riziko otěhotnění, když se přítel neudělal a toto se stalo dva dny po skončení menstruace.
Děkuji

6.8.2011 14:45

Dobrý den,

pravděpodobnost garvidity je malá ale nelze ji 100 procentně vyloučit,

S pozdravem,

MUDr Ilič

6.8.2011 19:27

Dobrý den, před týdnem jsem měla nechráněný styk s přítelem. Přitel ejakuloval mimo mne. Byla jsem v poslední fázi menstruace. Jaká je pravděpodobnost, že bych mohla být těhotná? Děkuji za odpověď.

25.1.2012 15:06

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?