Pharmatex

(Diskuze k tématu Antikoncepce)

Pharmatex

Dobrý den, vzhledem k tomu, že odmítám brát hormonální antikoncepci, rohodla jsem se zkusit pharmatex. Chtěla bych se optat, co si o jeho spolehlivosti myslí odborníci. Také jsem se dočetla, že jeho účinky mizí při kontaktu s mýdlem. Mohu používat alespoň klasické intimní gely nebo i ty obsahují mýdlo? děkuji za odpověď

5.10.2009 13:42

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Pharmatex / 5.10.2009 13:42

Dobrý den, při užívání Pharmatexu se udává spolehlivost cca 95%, Je nutnost zavést do pochvy před každým pohlavním stykem. použití mýdel opravdu účinnost snižuje! Co se týče použití intimních mýdel, ty jsou bez obsahu Tzv. klasických mýdlových látek, tam dochází ke snížení účinku v menší míře, ale raději bych je také zcela vyloučila.
Pro 100% účinek Pharmatexu bych doporučovala kombinaci s jinou antikoncepční metodou, nejlépe s kondomem.
S pozdravem MUDr. Hrochová

9.10.2009 11:34

Kvalitní  (2)    Nekvalitní  (0)
RE: Pharmatex

Dobrý den,
mám také dotaz k Pharmatexu. Nemůže se stát, že to ze mě přítel "vytluče", když budeme příliš divocí:-)?
A proč se musí aplikovat před každým pohlavním stykem znovu, aby "zvládl" další spermie? Protože se píše, že jinak vydrží až 10 hodin..
Děkuji, hezký den
Ivetka

8.1.2011 18:08

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den,

Pharamtex je spermicídní látka /ničí spermie chemickou cestou/ a proto se aplikuje před PS,není třeba se obát že to z V8s přítel "vytluč"

S pozdravem,

MUDr Ilič

9.1.2011 14:30

Kvalitní  (3)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den, je prosím možné používat společně s Pharmatexem také lubrikační gel? Nebo také se tím snižuje účinnost antikoncepce? Pharmatex prý také omezuje výskyt kvasinek např. rodu Candida, které způsobují vaginální mykózu. Jaké jsou prosím s tímto přípravkem zkušenosti? Děkuji za odpověď.

22.3.2011 16:32

Kvalitní  (18)    Nekvalitní  (4)

Pharmatex používám už více jak rok a jsem s ním spokojená. Pharmatex má lubrikační efekt, takže lubrikační gel není potřeba a s mykózou jsem problémy neměla.

29.1.2012 12:45

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den,

bohužel jsem chytla po mamce Leidenskou mutaci,takže HA je pro mě tabu do konce života. V lékárně mi poradili Pharmatex, koupila jsem si teda krém. Někde jsem se dočetla, že se před stykem nesmím koupat, a to samé platí i po styku,s tím by neby? Může se přítel normálně vykoupat,nebo taky před stykem nesmí a po styku může?..Děkuji za odpověď.

27.9.2011 22:39

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?