Zapomenutí antikoncepce

(Diskuze k tématu Antikoncepce)

Zapomenutí antikoncepce

Dobry den, mam otazku zda je mozne otehotneni pokud partnerka zapomnela trikrat za sebou uzit antikoncepci. Potom cely tyden brala HA tak jak ma a nasledoval nechraneny styk. Je mozne tehotenstvi??
Dekuji

19.5.2010 10:02

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Zapomenutí antikoncepce / 19.5.2010 10:02

Dobrý den,

ano je to možné radší navištívte gynekologa

S pozdravem MUDr Ilič

19.5.2010 13:31

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
Odpověd na Zapomenutí antikoncepce / 19.5.2010 10:02

Dobrý den.
V tomto případě nelze bohužel selhání antikoncepce vyloučit. Zvážil bych užití postkoitální antiko.
MUDr. Jan Šulc

19.5.2010 17:51

RE: Zapomenutí antikoncepce

Dobrý den, zapomněla jsem si vzít pilulku, a tak jsem si ji vzala další den dvě. Druhý den jsem spala se svým přítelem a samozřejmě se udělal do mě. Je riziko že můžu otěhotnět? Děkuji, je to důležité.

24.11.2011 08:45

Zapomenutí 2 tablet

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je nějaká možnost otěhotnění,já totiž beru antikoncepci,ale ve druhém týdnu užívání jsem si 2 dny zapomněla vzít pilulku a měla jsem pohlavní styk.Myslíte že můžu být těhotná?:(

5.12.2011 14:46

Dobrý den, zapomněla jsme jsi vzít 2 piplulky (Minisiston)v prvním týdnu užívání nového balení. Brala jsem antikoncepci a neudělala jsem si pauzu. Pilulku jsme měla brát něco kolem 11:00 a pak jsme ji také zapomněla... Týden před zapomenutím jsem brala antibiotika (Clarithromycin-Teva), ale užila jsem je jen jednou, nebylo mi z nich dobře. 3 dny po zapomenutí se dostavila menstruace a antiko jsem přestala brát. S přítelem jsme měli nechráněný sex... mohla bych otěhotnět? Než si udělám test mám nadále brát antikoncepci?

8.1.2012 20:40

Dobrý den,

nejlépe bude nechat si udělat ultrazvuk a vidět stav na ultrazvuku a dále se dle toho řídit,

S pozdravem,

MUDr Ilič

9.1.2012 14:48

Dobrý den,
děkuji za odpověď, ale není to ještě brzo? poslední nechráněný sex byl 1.1.2012.

9.1.2012 18:55

Omlouvám se 3.1.2012

9.1.2012 18:57

Dobrý den, zapomněla jsem si vzít tři pilulky (pondělí, úterý, středa), zjistila jsem to až ve čtvrtek ráno a hned ráno jsem si je vzala. Ten den jsem i špinila, ale pokračovala jsem normálně dál a večer jsem vzala další, tak jak ji mám brát. Nevadí, že jsem si ty tři pilulky ráno vzala a pokračovala normálně dál? další týden v úterý jsem dobrala plato a byla pauza, kdy jsem opět dostala menstruaci... Pohlavní styk nebyl, ale není to nějak ovlivněné dál? Děkuji moc za odpověď:-)

19.1.2012 01:13

Dobrý den,

když jste dostala menstruaci tak by to mělo být v pořádku.

S pozdravem,

MUDr Ilíč

19.1.2012 11:53

Děkuji mockrát za odpověď:-)

19.1.2012 17:16

Zapomenutí antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaká je možnost otěhotnění. Brala jsem 3. plato antikoncepce Yaz. Ve 22. dnu užití růžové tablety jsem dostala menstruaci, přičemž mi zbývaly ještě dobrat dvě růžové. Druhý den jsme měli s partnerem pohlavní styk (ale neejakuoval do mě). Ten večer jsem si potom zapomněla vzít pilulku. Vzala jsem si ji asi po 15cti hodinách. Ještě ten den jsme ale měli znovu pohlavní styk. Je tu možnost otěhotnění i přesto, že jsem měla menstruaci a pilulku si vzala jen o 15 hodin déle? Děkuji za odpověď.

19.1.2012 17:17

Dobrý den,
Hrozí riziko otěhotnění pokud beru H.A. Lindinete a brala jsem antibiotika na zánět děložního čípku (název nevím,avšak byly to 3 tabletky,měla jsem vzít 2 naráz a já pro jistotu vzala ten třetí druhý den.Byl to bilo-zelený obal). Poté jsem ovykle brala H.A (po dobu týdnu,dostala jsem menstruaci) a měla jsem pohlavní styk.
Byla jsem v té době chráněná?
Děkuji
Lůca

19.1.2012 23:36

Jak si přečtu příspěvek?

19.1.2012 23:48

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (1)

Dobrý den, užívám antikoncepci Sunya. Zapoměla jsem užít 19. tabletku v paltu a vzala si ji až po 15 hodinách druhý den. Večer kdy jsem na tabletku zapoměla jsem měla nechráněný pohlavní styk. Jaké je riziko otěhotnění? Jak mám pokračovat? mám užívat ihned další plato nebo mít 7 denní pauzu? děkuji za odpověd

23.4.2012 22:06

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)

Dobry den, mam dotaz ohledne zapomenuti , rozpisu to co nejlip. Beru HAK Yadine cca 2 roky,ted jsem brala cele baleni najednou bez prestavky tj 3 mesice. na konci posledniho blistra v druhem tydnu jsem zapomnela vzit tabletku asi utery, cca 24 hodin, vic ne, vzala jsem si ve stredu v 18.00 kdy normalne beru tu zapomenutou + jednu normalne za stredu. dalsi den, to uz byl prelom tretiho tydne jsem ale zapomnela znovu, tentokrat jsem si ale opomenuti uvedomila rano co bylo cca 12 hodin. do konca plata mi zbyvalo 5 tablet. po tomhle opomenuti jsem zacala spinit, 2 dny nato jsem mela prerusovany styk, ejakulace mimo pochvu, pak uz penis do mne nevnikl.tech zbylych 5 tablet jsem dobrala. menzes dosla o den driv, bolestiva ale slabsi a kratsi. pak jsem normalne dala 7denni pauzu a pak zacala nove plato. tyden po styku jsem byla na krevnich odberech preventivnich a jeste mi nevolali, tak snad je to ok ? zvysena hcg by se tam uz ukazala ? po 6ti dnech jsem si delala tehu test, negativni, na 8my den dalsi , taky negativni. mohu byt v tom ?

4.5.2012 11:13

Vynechaná tableta

Dobrý den,
už 3 roky beru antikoncepci Lunafem. Teď jsem si zapomněla vzít prášek ve 3. týdnu dva dny po pohlavním styku. Vzala jsem si ho až po 24 hodinách. Je možnost, že budu těhotná?
Děkuji

9.5.2012 13:00

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?