dobry den, brala som antikoncepciu Yasminelle a minuly mesiac som ju zmenila yazz..brala som pravidelne tablety , tak by som sa chcela opytat ci je normalne ze mi neprisla menstruacia ako mi predtym pravidelne chodila. moze sa stat ze by som mohla otehotniet alebo mi kvoli zmene tabliet zmenilo cyklus? dakujem za odpoved
Zmena antikoncepcie
(Diskuze k tématu Antikoncepce)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
| Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 664
Dobrý den, při nasazení nebo změně HA jsou poruchy menstruace časté. Těhotenství není nikdy zcela vyloučeno, doporučuji gravitest.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den, skoro 4 roky beru HA Harmonet, za ty 4 roky jsem prakticky ztratila chuť na sex, proto uvažuji buď o vysazení Harmonetu a nahrazení jinou HA nebo vysazení a užívání jiné nehormonální antikoncepce např. Pharmatex čípky. Vůbec nevím pro co se rozhodnout. Navíc se bojím, aby se u mě neprojevili nějaké komplikace s vysazením antikoncepce(např. akné). Je mi 21, mám stálého přítele, žádné zdravotní problémy nemám, o dítěti uvažuji nejdřív za 4 roky. Prosím Vás o radu, co je za jistých okolností nejlepší pro organismus? Moc děkuji za odpověď
Dobrý den,
můžete zkusit třeba Jeanine místo Harmonetu a libido se zlepší,tak že není třeba vysadit HAK, nejlépe se pora´te s oš. gynekologem,
S pozdravem,
MUDr Ilíč
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den.
Ráda bych se zeptala jak je to s přechodem z antikoncepce YAz na dienille. Brala jsem třetí platíčko YAZ bez pauzy, byla jsem zhruba v půlce a rozhodla jsme se přejít na dienille, kvůli nežádoucím účinkům, aby to bylo srozumitelné, brala jsem tři plata YAZ hned po sobě, aniž bych pauzu dělala, proto jsem se rozhodla přejít již v půlce třetího platíčka, nikoli až na konci... jelikož jsem četla v příbalovém letáku dienille, že je možno přejít po poslední aktivní pilulce, neudělala jsem obvyklou pauzu, jsem i tak chráněna? Doba braní se nezměnila...
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?