Dobrý den, nedávno jsme se s doktorkou dohodli na zmeně HA kvlu bolestem při menstruaci. - zmenila jsem - objevilo se mi akné a boolesti neustávali. před měsícem jsme změnily znovu na dienille.-objevila se mi vyrážka na dekoltu, celý obličej poset pupínky, ale není to akné. Vypadá to jak vyrážka. netuším co to je, mám jí necelé 3 týdny a pořád to neustupuje. je to velmi nepříjemné. doktrorka tvrdí že mám vyčkat ještě dva měsíce ,ale je nemohu tak dlouho vypadat jak reklama na vyrážku a pupínky. Překáží mi to i v zaměstnání. Pokud to nepřestane do 5ti dnu chci HA změnit po první menstruaci zpátky na puvodní. může se mi neco stát, když změním HA po měsíci? raději budu v bolestech první 3dny menzesu než toto..
Změna HA po měsíci užívání
(Diskuze k tématu Antikoncepce)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den, brala jsem ATK CHLOE, dobrala jsem všechny aktivní tabletky a potom jsem si vzala jednu neaktivní. Den poté, dnes, jsem šla na gynekologii pro recept a sestřička mi řekla, že už CHLOE nemůže předepisovat a předepsala mi ATK ARTIZIA. V letáku je vše tak zmatečně napsané, že si nejsem jistá, kdy mám začít užívat nové tabletky. Z příbalového letáku: Začít užívat den po užití poslední aktivní tablety. Můžete začít užívat tablety i později, ale nejdéle následující den po intervalu bez užívání Vaší předchozí pilulky (nebo po využívání poslední inaktivní tablety Vaší předchozí pilulky). Jestli jsem to dobře pochopila, mám tedy dobrat všechny neaktivní tabletky a hned následující den začít brát Artizii? Nebo je i jiný způsob? Děkuji předem za odpověď.
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?