Dobrý den,
od března tohoto roku mám silné bolesti v podbřišku.Několikrát jsem byla
u lékařů na všech možných vyšetřeních , ale nikde mi nic nenašli. Koncem měsíce května bolesti ustaly, ale poslední 3 týdny se bolest opět ozvala.
Zašla jsem na gynekologii, byla jsem prohlédnuta, ale pan dokltor nic nenašel.Dostala jsem léky na bolest s tím , pokud bolest neustoupí mám za týden přijít. Po týdnu mi nasadil antibiotika. Tyto beru již 10 dní a bolest stále nepřestává. Na jiná vyšetření mě nikam neposílají.Po dohodě s obvodním lékařem jsem objednána na CT.Mohu touto cestou se zeptat na radu, jak jinak postupovat. Děkuji Zdena
- Indikace
- Diskuze
- Lékaři a kliniky
Neustupující bolesti podbřišku
(Diskuze k tématu Bolest v podbřišku)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 23
Dobrý den, pokud se na CT nic neukáže, zvolte nějakou manuální techniku, která je schopna uvolnit břišní svaly i orgány malé pánve. Pokud nemáte představu, můžete zkusit Bowenovu techniku nebo Mayskou břišní masáž. O Bowenově technice se můžete informovat zde www.bowen-brno.cz S pozdrdavem, Dana Švestková.
návštěvník
Počet příspěvků: 2
dobry den mám k vám dotázek začalo me pobolívat v podbřišku poslana na urologiii kde mi byl nalezen po cystoskopii v trigonu vyrazně edematosní sliznice překrvená nasazen furantion ktery beru již třetí měsíc a jdu na kontrolu za měsíc bolesti mám na levé straně podbřišku že se mi i blbě chodí jaka je to tupá bolest vystrelující do třísla nyní se ale mezi tím přidali i gynek.problemy a to že jsem když jsem měla mít menzes tak jsem jen špinila navštivila gyndu udělan sono nalezena na pravem vaječníku cysta nyní jsem dostala menzes ale již tyden kravcím bolesti jsou furt jen na te leve straně a ted nevím od čeho to muže byt jestli urol.nebo gynekol.děkuji
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?