Nutkání k močení

(Diskuze k tématu Časté nucení na močení)

Nutkání k močení

Dobrý den.
Před 14 dny jsem prodělala zánět močových a cest a gynekologický zánět současně. Obojí jsem přeléčila léky Nolicin a Macmiror complex krém.
Týden po využívání léků se zdálo, že je vše v pořádku. Po týdnu se dostavil velmi nepříjemný pocit v podbřišku, jako když se mi chce hodně čurat. Moje obvodní lékařka nechala udělat rozbor v moči, ale nic tam nebylo. Řekla mi, že si mám dojít na gynekologické vyšetření. Mnohokrát jsem prodělala gynekologický zánět, ale nikdy jsem neměla nutkání na čurání. Tak mám trochu strach, co by to mohlo být. Můžete mi prosím napsat o co by se mohlo jednat? Děkuji

29.4.2011 13:34

Probíhá odesílání formuláře

RE: Nutkání k močení

Dobrý den,

rozbor moči?? máte na mysli kultivaci z moči ta jediná má význám pokud nebyla dělana je nutné ji provést,

S pozdravem,

MUDr Ilič

29.4.2011 17:13

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den, myslím si, že mám stejný problém...začlo to zhruba před dvěma měsíci, měla jsem nutkání čůrat a když jsem šla, vyčůrala jsem jen kapku a strašně mě to řezalo, s tím jsem pochopila že mám asi zánět močových cest, šla jsem tedy k urologovi, ten mi řekl že na ultrazvuku nic nevidi, moč je v pořádku a že to mám od zad...doporučil mi neurologa a rehabilitace...na rehabilitace chodim, ale že by to nějak pomáhalo, nevím...chvili mě to přestane bolet cca týden a pak zase začne, už jsem z toho beznadějně vyčerpána, budí mě to v noci, musím si davat teplé koupele, třeba v jednu ráno, mam pak rozbitou celou noc i den... :-( nevíte mi prosím poradit? na gynekologii jsem nebyla, ale myslim si, že není důvod, nebo ano ?

7.3.2012 07:13

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Měla jsem podobné problémy, ale neměla jsem to řezání při močení. Nicméně mě v noci budilo nutkání zajít se vyčurat. Na urologii zjistili, že jsem uplně v pořádku, jediné co je špatně, že mám velmi kyselou moč, PH 5,0. Normální je mít okolo 6,4. Pan doktor mi předepsal dělaný prášek, který jsem obdržela v lékárně, na odkyselení organizmu. Po využívání se mi udělalo lépe. Je dobré také si trochu upravit jídelníček (omezit kyselinotvorné potraviny a více se zaměřit na ty zásadité). Informace o kyselinotvorných potravinách najdete na internetu. Nějaké informace můžete vyčíst také na stránkách: www.zdravi-az.cz
Přeji hodně štěstí, barleny

7.3.2012 12:05

Kvalitní  (3)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?