Zvýšená děložní sliznice a cysta

(Diskuze k tématu Hysteroskopická ablace a resekce endometria (odstranění zvýšené děložní sliznice))

Zvýšená děložní sliznice a cysta

Je mi 57 roků.Lékař mi zjistil 9 mm vysokou děložní sliznici.A cystu u vaječníku 4x6 cm.Na vysvětlenou nerodila jsem,1 vaječník a vejcovod mě byl odoperován pro cystu před 24 lety.Po léčení neplodnosti, často cysty, bolesti, krvácení atd.Nyní řadu let problémy nemám,bolesti krvácení nemám.Jeden lékař chce odstranit laparoskopicky cystu a sliznici dělohy.Druhý jen vzít vzorek děložní sliznice, a druhou operaci podle výsledků, vzít vše: dělohu, vaječník, cystu.

13.1.2011 20:12

Probíhá odesílání formuláře

RE: Zvýšená děložní sliznice a cysta

Je mi 61 let a loni jsem začala špinit a můj gynekolog mi zjistil zvýšenou děložní sliznici - 12 mm.Byla jsem dne 2.9. nqa hysteroskopii v Havířově,kde mi byl odebrán polyp a pět dalších vzorků z děložní sliznice a histologický nález byl negativní.Od prosince min .roku opět špinění,zvýšená děložní sliznice 7 mm.Můj gynekolog doporučuje opět hysteroskopii.Prosím o vás názor děkuji

4.4.2011 13:48

Kvalitní  (83)    Nekvalitní  (8)
Zvýšená sliznice děložní

Dobrý den
Chtěla jsem Vás poprosit o radu byla jsem na gynekologickém vyšetření a zjistili mi,že mi praskla cysta a ,že mám zvětšenou sliznici děložní i když mám po menstruaci 3 týdny.Občas mám špinění nebo bolesti v podbřišku.Pán doktor mi řekl,že mám za 2 měsíce se objednat na kontrolu .Chtěla bych vědět jestli to není nic závažného před 4 roky mi odebírali v začátku rakovinotvorné bunky.Děkuji předem za kladné vyřízení

31.3.2012 11:05

Kvalitní  (5)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?