Dobrý den, mám dotaz, který mne a mou přítelkyni teď moc tíží. Přítelkyně je v 17tém týdnu těhotenství a gynekolog jí poslal na chyrurgický zákrok s diagnozou A63.0. Mne poslal na vyšetření ke kožnímu lékaři. Nejvíce nás, ale zajímá, ten hcyrurgický zákrok, máme tožiž strach, aby nedošlo k nějakému ohrožení plodu, nebo k nějakému jinému ohrožení. Múžete nám prosím popsat postup tohoto zákroku, případně nějakých rizik, nebo jiné informace???? Moc děkuji za odpověď.
Anogenitální bradavice
(Diskuze k tématu Infekce v těhotenství)
Tomáš
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
15.2.2009 19:53
Probíhá odesílání formuláře
MUDr. Veronika Hrochová
Gynekologie a porodnictví
Praha
Počet příspěvků: 159
| Basic member |
Praha
Počet příspěvků: 159
Dobrý den, pokud se nezdařila konverzativní terapie je potřeba přistoupit k terapii chirurgické. Určitě nedojde k postižení plodu. Cose týče popisu zákroku - neznám podrobnosti vaší diagnosy - zákrok může být s pouřitím Cryo spreje a chirurgické lžičky nebo tzv. LOOP kličkou, ale to se provádí v celkové nárkóze, čímž si v 17. týdnu gravidity nejsem jistá. S pozdravem MUDr. Hrochová
20.2.2009 15:35
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení? Soutěž