pokud je u mne klimaktericky syndrom ,je zde i mozny predpoklad,ze mohu timto mit problemy i se syn.karpalniho tunelu ma to nejaky vliv ?dekuji za odpoved
Menopauza a syndrom karpálního tunelu
(Diskuze k tématu Klimakterium a menopauza)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
![]() | Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 619
Dobrý den, je to možné. Vznik syndromu karpálního tunelu nebo zhoršení potíží je v úzké souvislosti s hormonálními změnami, ke kterým dochází např. v těhotenství či klimakteriu.
![]() | Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 619
Dobrý den, zda u vás vznikl tento syndrom z důvodu klimakteria není jisté. Nejčastější příčinou je přetěžování zápěstí a trvalý tlak na zápěstí např. při práci s počítačem. Hormonální změny mohou problém zhoršit. Okolnosti ukončení vašeho pracovního poměru neznám a nemohu vám v tom pomoci. Zřejmě máte pocit nespravedlnosti a to je otázka pro právníka.
návštěvník
Počet příspěvků: 2
a pokud tak muze byt jak jste mi odpovedela ,kde mohu tohle tvrzeni ziskat,nebot i kdyz na tomhle zaklade mi vznikl syn. karpalniho tunelu kvuli klimakteriu ,jsem prisla o praci.Jsem jiz uz 14 let po gyn.zakroku a stim jsem mohla pracovat uz tech 14 let az ted na vysledcich EMG mi to bylo zjisteno a nemohu se vratit kvuli tomu do prace dekuji za odpoved
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?