Krvácení v šestinedělí

(Diskuze k tématu Komplikace v šestinedělí)

Krvácení v šestinedělí

Dobrý den, jsem 5 týdnů po porodu a po celou dobu silně špiním a nyní již druhý den silně krvácím a mám bolesti v podbřišku jako při menstruaci. Plně kojím a proto bych se ráda zeptala jestli to je menstruace a nebo problém při kterém mám vyhledat lékaře.

18.2.2009 22:33

Probíhá odesílání formuláře

RE: Krvácení v šestinedělí

Dobrý den, jedná se o tzv. očistky- děloha se čistí od zbytků po porodu a je to normální stav. Současně dochází k tzv. zavinování (zmenšování) dělohy na původní velikost, což může být provázeno bolestí, zvláště v úvodu kojení. Pokud by krvácení bylo příliš silné, přidaly se další potíže nebo máte jiné pochybnosti, navštivte lékaře.

17.10.2010 19:03

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (6)
Délka krvácení po porodu císařským řezem

Dobrý den,
jsem týden po císařském řezu a již pouze špiním. Krvácení po porodu bylo v normě, odcházeli očistky. Bohužel nekojím, děti se narodili předčasně. Mléko se zatím nevytváří. Je to normální? Jak dlouho by měla žena v šestinedělí krvácet? Jinak se cítím v pohodě. Děkuji JH (Protivka)

10.12.2010 13:22

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)
RE: Délka krvácení po porodu císařským řezem

Dobrý den, to je individuální, k normalizaci stavu vnitřních orgánů dochází během 6 týdnů, během této doby můžete krvácet různě dlouho a různě intenzivně, nebo pouze špinit.Ohledně kojení je důležité, zda děti pravidelně přikládáte, mléko se samo od sebe tvořit nebude.I předčasně narozené děti lze úspěšně kojit, pokud to váš a jejich stav dovoluje.

22.12.2010 21:46

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (12)

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?