Sex v šestinedělí

(Diskuze k tématu Komplikace v šestinedělí)

Sex v šestinedělí

Dobrý večer chtěla bych se zeptat v neděli končím šestinedělí a včera sme se spřítelem milovali bez použití kondomu stím že tedy se přítel snažil vytáhnout penis včas aby se neuspokojil do mě a tak by mě zajímalo jestli je nějaká možnost otěhotnění.Plně kojím!Děkuji

1.10.2009 00:34

Probíhá odesílání formuláře

RE: Sex v šestinedělí

Dobrý den, považuji to za velmi nepravděpodobné, kojení působí antikoncepčně, je to příliš krátká doba po porodu, navíc solouž byla přerušena, jak píšete.

17.10.2010 18:57

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (5)

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat za jak dloho po porodu můžeme s manželem sexovat. Po porodu mi dělali revizi ale vše dopadlo dobře, jen nevím jestli se vnitřní stehy hojí dýl nebo zda nehrozí nějaké větší riziko.Předem děkuji za odpověď.

9.3.2011 11:02

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (34)

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli se můžu s manželem milovat? Jsem 14dní po porodu. Šla jsem císařským řezem je to jiné než kdybych šla normální cestou? Nic mě nebolí a ráda bych se s manželem pomilovala. Předem děkuji za odpověď.

2.6.2011 10:09

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (23)

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?