Dobrý večer chtěla bych se zeptat v neděli končím šestinedělí a včera sme se spřítelem milovali bez použití kondomu stím že tedy se přítel snažil vytáhnout penis včas aby se neuspokojil do mě a tak by mě zajímalo jestli je nějaká možnost otěhotnění.Plně kojím!Děkuji
Sex v šestinedělí
(Diskuze k tématu Komplikace v šestinedělí)
Kakaca
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
1.10.2009 00:34
Probíhá odesílání formuláře
MUDr. Jaroslava Marková
Praktické lékařství pro dospělé
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 619
![]() | Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 619
Dobrý den, považuji to za velmi nepravděpodobné, kojení působí antikoncepčně, je to příliš krátká doba po porodu, navíc solouž byla přerušena, jak píšete.
17.10.2010 18:57
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
xadelx
návštěvník
Počet příspěvků: 1
návštěvník
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat za jak dloho po porodu můžeme s manželem sexovat. Po porodu mi dělali revizi ale vše dopadlo dobře, jen nevím jestli se vnitřní stehy hojí dýl nebo zda nehrozí nějaké větší riziko.Předem děkuji za odpověď.
9.3.2011 11:02
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
jjaanniikk
návštěvník
návštěvník
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli se můžu s manželem milovat? Jsem 14dní po porodu. Šla jsem císařským řezem je to jiné než kdybych šla normální cestou? Nic mě nebolí a ráda bych se s manželem pomilovala. Předem děkuji za odpověď.
2.6.2011 10:09
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?