Krvácení mimo menstruaci a při styku

(Diskuze k tématu Krvácení po pohlavním styku)

Krvácení mimo menstruaci a při styku

Dobré odpoledne chtěla bych se vás zeptat jestli je to nebezpečné když krvácím při pohlavním styku a občas i mimo menstruaci často mě také mimo menstruaci bolí v podbříšku je to už asi měsíc měla jsem spoždění a dnes jsem dostala menstruaci a neustále cítím návaly tepla a bolesti v zádech a pod bříšku je mi teprve 18 let a neberu ani antikoncepci a ani jsem nebyla těhotná nebo po potratu děkuji

3.3.2011 22:34

Probíhá odesílání formuláře

Krvácení při pohlavním styku

Dobrý den chtěla bych se zeptat mám už delší dobu problémi s krvácením při i po pohlavním styku je to nejméně týden bojím se jít k lékaři také mívám větší boléní v zádech a časté v pod bříšku návaly horka i průjmy měla jsem měsíc spoždění s menstruací a při ní hodně krvácím děkuji za odpověd !!

4.3.2011 11:36

Kvalitní  (88)    Nekvalitní  (20)
RE: Krvácení mimo menstruaci a při styku

Dobré odpoledne chtěla bych se vás zeptat jestli je to nebezpečné když krvácím při pohlavním styku a občas i mimo menstruaci často mě také mimo menstruaci bolí v podbříšku je to už asi měsíc měla jsem spoždění a dnes jsem dostala menstruaci a neustále cítím návaly tepla a bolesti v zádech a pod bříšku je mi teprve 18 let a neberu ani antikoncepci a ani jsem nebyla těhotná nebo po potratu děkuji

6.3.2012 18:25

Kvalitní  (8)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?