Dobré odpoledne chtěla bych se vás zeptat jestli je to nebezpečné když krvácím při pohlavním styku a občas i mimo menstruaci často mě také mimo menstruaci bolí v podbříšku je to už asi měsíc měla jsem spoždění a dnes jsem dostala menstruaci a neustále cítím návaly tepla a bolesti v zádech a pod bříšku je mi teprve 18 let a neberu ani antikoncepci a ani jsem nebyla těhotná nebo po potratu děkuji
- Indikace
- Diskuze
- Lékaři a kliniky
Krvácení mimo menstruaci a při styku
(Diskuze k tématu Krvácení po pohlavním styku)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den chtěla bych se zeptat mám už delší dobu problémi s krvácením při i po pohlavním styku je to nejméně týden bojím se jít k lékaři také mívám větší boléní v zádech a časté v pod bříšku návaly horka i průjmy měla jsem měsíc spoždění s menstruací a při ní hodně krvácím děkuji za odpověd !!
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobré odpoledne chtěla bych se vás zeptat jestli je to nebezpečné když krvácím při pohlavním styku a občas i mimo menstruaci často mě také mimo menstruaci bolí v podbříšku je to už asi měsíc měla jsem spoždění a dnes jsem dostala menstruaci a neustále cítím návaly tepla a bolesti v zádech a pod bříšku je mi teprve 18 let a neberu ani antikoncepci a ani jsem nebyla těhotná nebo po potratu děkuji
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?