Krvácení v menopauze

(Diskuze k tématu Krvácení po přechodu)

Krvácení v menopauze

Je mi 55 let.Už týden krvácím.V dubnu jsem byla na každoroční prohlídce a všechny výsledky byly v pořádku.Prosím poraďte zda je vše spojeno s přechodem a s věkem nebo se něco děje jiného.Děkuji Muchová

28.6.2011 15:12

Probíhá odesílání formuláře

RE: Krvácení v menopauze

Dobrý den. Jakékoliv krvácení po přechodu je nutné řešit s gynekologem. Není možné se domívat, že " to přejde a bude to dobrý". :-)Krvácení po přechodu může být naprostou banalitou a stejně tak může jít o projev počínajícího onkologického onemocnění. Je tedy nutné, abyste se svým problém obrátila na gynekologa. On line tento problém nelze vyřešit. Přeji hezké letní dny, J. Řičánek

28.6.2011 19:27

Kvalitní  (7)    Nekvalitní  (0)

Děkuji za radu.Už mám po zákroku.Bylo to na poslední chvíli.Muchová

29.6.2011 16:28

Kvalitní  (3)    Nekvalitní  (0)

v lednu jsem byla na odstranění vysoké sliznice. Po zákroku jsem dostala léky duphaston, menstruace se dostavila,ale strašně, strašně silná se shluky krve. Tři dny se toto děje a pak normální krvácení až do 7 dne. Jsem sesláblá a unavená Proč je to krvácení tak hrozně silné.Gynekoložka říká, že je to normální a jen v termínu. Děkuji za radu

12.3.2012 21:07

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den,

ano může se to jednou stát po zákroku ale dále by se nemělo opakovat.
No Vaše lékařka zná nález histologie atd.

Hezký den

S pozdarvem,

MUDr Ilíč

13.3.2012 14:39

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?