Dieta a krvácení mimo menstruaci

Dieta a krvácení mimo menstruaci

Lusy  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
Dobry den.Začala jsem krvacet mimo menstruaci.Držim docela přisnou dietu tak nevim jestli to neni tim.Dobrala jsem antikoncepci a nevim jestli mam po te sedmidenni pauze normalně pokračovat.dĚKUJI ZA RADU.
Tereza  |  návštěvník  |  Plzeňský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den paní doktorko, obracím se na Vás s otázkou: je mi 22 let, užívám od 17 let hormonální antikoncepci, v posledních 3 měsících se mi stalo, že jsem začala 2-3 dny před menstruací krvácet, ale vždy jen na cca 5 hodin, pak se vše uvedlo do normálu a já menses dostala v okamžik, kdy přijít měla. Po pravidelné kontrole u gynekologa mi bylo řečeno, že je to normální, proto jsem se tím již nezaobírala, tento měsíc se mi (po pohlavním styku) dostavilo krvácení již 10 dní před menstruací, které opět po pár hodinách přestalo, s tím, že žádné bolesti jsem neměla, jen mírné v podbřišku, jako při dostavení menses. Je možné, aby se mi perioda rozhodila s návalem stresu, který nyní v práci mám? prosím o radu, jak mám postupovat dále. Docela mě to znepokojuje a mám strach, abych nezanedbala třeba nějaké vážné onemocnění. předem děkuji za odpověd.
S pozdravem Tereza