Špinění mimo menstruaci

(Diskuze k tématu Krvácení z pochvy mimo menstruační cyklus (metrorrhagie))

Špinění mimo menstruaci

dobrý den, je mi 19let, již rok beru HA Sunya. Před týdnem jsem dokončila 7denní pauzu pro menstruaci a standardně jsem užila HA. před dvěma dny se mi objevilo velice slabé špinění, spolu s dodnes trvající lehkou bolestí v podbřišku (stejná jako při přicházející menstruaci). Může to být způsobeno tím, že jsem teď dvakrát za sebou užila HA místo 21 dní 28 dní? (28 dni Ha, tyden mnstruace, opet 28 dni HA, menstruace) Případně čím to může být? Prášky teď beru sedmý den.
Děkuji

25.5.2011 21:45

Probíhá odesílání formuláře

Špinění mimo menstruaci

Dobry den mam takovy dotaz...posledni mesicky jsem dostala tyden predem a mela jsem je jako obvykle pet dni ale ted od vcerejska slabe spinim a je to tmava krev ne jako pri menstruaci...bricho me neboli a pohlavne styk jsem mela naposled pred trema dny,co mam delat?

23.8.2011 20:44

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: Špinění mimo menstruaci

Dobrý den,

prosím udělejte si těhotenský test z ranní moči v případě pozitivity navštivte gynekologa ,když bude negativní a nebdou jiný příznaky tak klidně počkejte ještě týden,v případě stupnování krvaácení a podobně,navštivte lékaře ihned.

S pozdravem,

MUDr Ilič

24.8.2011 13:57

Dobrý den, již 2 den mne velmi bolí v podbřišku (ostrá intenzivní bolest) a slabě krvácím mimo cyklus, antikoncepci Katya beru pravidelně ve stejný čas. Před 3 týdny jsem s tím samým problémem byla u gynekologa, který neobjevil žádnou příčinu, nyní mám ten samý problém opět. Je to velice nepříjemné. Děkuji Vám za jakoukoli radu.
S pozdravem
Míša

15.2.2012 22:10

Dobrý den,

již 3 roky řeším problém špinění mimo menstruační cyklus a bolestivý pohlavní styk. V květnu jsem prodělala konizaci a kyretáž, dva měsíce to bylo dobré a tento měsíc jsem začala znovu špinit mimo cyklus a k tomu se přidala slabá bolest v podbřišku. Poslední dobou jsem poměrně často unavená. Krev neukázala nic se štítnou žlázou a i těhotenský test byl negativní. Vyšetření u lékaře jsou v pořádku. Bojím se, protože nevím, čím je to špinění způsobeno a navíc to není nic příjemného. Chci Vás poprosit o nějakou radu...

14.9.2011 14:53

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?