Podezření na mimoděložní těhotenství

(Diskuze k tématu Mimoděložní těhotenství)

Podezření na mimoděložní těhotenství

´Dobrý den. Doktorla mi před týdnem řekla že jsem těhotná. Dnes sem u ní byla a řekla jí že mě přestala bolet prsa jak dřív a že mě trochu píchá v podbříšku. Byla na mě hrubá nechtěla se mnou diskutovat a ani mi nevzala krev jan mi řekla že jsem tak v 2-3 týdnu max. Byla sem naštvaná a tak sem šla k jinému lékaři a ten mi řekl že jsem v 5 týdnu těhotenství prohlédl mi čípek a zjistil že mám kvasinkový výtok a předepsal mi čípky a prý to na plod nebude mít vliv. Potom mi udělal ultrazvuk a tam řekl že je plod malý na 5 tt tak mi vzal krev abych neměla podezření na mimoděložní těhotenství a musí se zjistit že se plod vyvíjí dobřě ted mám strach a brečím nechci o mimi přijít ted večer jak se stresuju mě bolí podbřišek a možná i vaječníky má někdo podobné zkušenosti? a popřípadě to dobře dopadlo prosím napište děkuju

2.2.2011 13:50

Probíhá odesílání formuláře

Mimoděložní těhotenstní ano nebo ne?

Dobrý den, dnes jsem měla styk se svým partnerem. Během toho jsem si všimla krve na ruce, na prostěradle. Mě ale nic nezabolelo, takže jsme nevěděli jestli to je ode mě, nebo z něho. Styk jsme přerušili, já si vzala intimku, asi po půl hodině jsem se šla zkontrolovat na záchod a ani kapka krve. Ptala jsem se kamarádky jestli se jí něco takového nestalo, a ona mi řekla že ano, že je to pozaděložní těhotenství. HA beru, poctivě. Můžete mi poradit co by to mohlo být?

2.4.2012 12:02

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?