Dobrý den,
potřebovala bych poradit: má problém s čatým močením (častým močením, myslím třeba dnes v noci jsem chodila každých 20minut až do 4 do rána , kdy jsem unavou usla. JInak v průměru 5krát a více za noc)Byla jsem na lékařském vyšetření u svého ošetřujicího lekáře tam mi zjistí , že mám špatnou krev, ale dobrou moč nasadí antibiotika proti zánětu a stejně je to k ničemu. Na vyšetření gynekologoickém tam bylo vše v pořádku a na urologické vyšetření s jejích hlediska je taky vše v pořádku. Tak jsem se na to vykašlala, akorad už je to celkem neunosné dnes je mi i špatně citím divný tlak v levo v podbříšku a na ledvinách. Na urologii lekář říkál, že to může bát neurologického hlediska,ale na koho bych se měla obrátit nevím si rady.
děkuji
Časté močení
(Diskuze k tématu Močová inkontinence)
Lenka
návštěvník
Počet příspěvků: 2 návštěvník
2.11.2009 13:40
Probíhá odesílání formuláře
MUDr. Jaroslava Marková
Praktické lékařství pro dospělé
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 619
![]() | Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 619
Dobrý den, příčina může být i psychického původu, zkuste se obrátit na lékaře zabývajícího se psychosomatikou.
14.10.2010 19:38
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?