Gynefix a vada dělohy

(Diskuze k tématu Jaké jsou možnosti antikoncepce?)

Gynefix a vada dělohy

Dobrý den,pane doktore prosím o radu.Po prodělané tromboze (lýtko)a vzhledem k věku,mi gynekolog nedoporučuje žádné hormonální pilulky jen sterilizaci.Mám jednorohou dělohu(vývojová vada).Děti mám dvě.Dostupná tělíska se prý pro mne nehodí,protože se její části nemají kde rozvinout.Jak se vám jeví použití Gyefixu v mém případě?Děkuji za info.Míša

20.3.2011 21:01

Probíhá odesílání formuláře

RE: Gynefix a vada dělohy

Obecně platí, že vývojové anomálie dělohy jsou kontraindikací pro zavedení tělíska. Osobně si myslím, že zavedení GyneFixu vzhledem k jeho odlišné konstrukci možné je. Apropo - velká pochvala pro Vás. Lékaři mají nad čím přemýšlet:-)I mně jste donutila opustit zajeté koleje :-)Díky. J. Řičánek

21.3.2011 07:35

Kvalitní  (11)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den.
Gynefix se od běžných tělísek liší svou konstrukcí. Velmi pravděpodobně jde ve Vašem případě o správnou volbu.
MUDr. Jan Šulc

21.3.2011 09:29

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den,

ano je to možné samozřejmě ne můžu to tvrdit když jsem Vás nevyšetřil,
ale pro malé dělohy je to vhodné,

S pozdravem,

MUDr Ilič

22.3.2011 19:11

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (5)
Gynefix

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli je Gynefix nějak "vázán" na váhu ženy. Tak jako například Evra. Tu teď používám kvůli problémům s játry, ale nejsem s ní moc spokojená...tak zvažuji změnu a chtěla bych vědět, jestli Gynefix má taky nějaké takové "ale". Děkuji za info. Vendula

5.5.2011 16:57

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: Gynefix

Dobrý den ,

ne není vázan na váhu a konstituci ženy,

S pozdravem,

MUDR Ilič

6.5.2011 10:26

Ne, tělísko je určeno ženám všech hmotnostních kategorií. Stran "ale" je třeba říci, že jde o nové tělísko. Reference jsou velmi dobré, nicméně praktické zkušenosti v ČR minimální. Zdravím J. Řičánek

8.5.2011 19:44

Ne, tělísko je určeno ženám všech hmotnostních kategorií. Stran "ale" je třeba říci, že jde o nové tělísko. Reference jsou velmi dobré, nicméně praktické zkušenosti v ČR minimální. Zdravím J. Řičánek

8.5.2011 19:44

Dobrý den beru pilulky pramino. Mám problém, že stále špiním někdy i krvácím mimo menstruaci. Byl by pro mne vhodný Gynefix? Nejsou při ní problémy s nepravidelnou a silnější menstruací.

6.5.2011 15:49

Dobrý den,

nevím jaký je Váš nález a obecně se to neřeší Gynefixem,
respetivě není to první voba, je nutné zjisti příčinu tohoto stavu.,

S pozdravem,

MUDr Ilič

7.5.2011 20:03

Dobrý den. Je mi 17, a uvažuji o Gynefixu. Jednou chci mít určitě děti. Můžete jako gynekolog říci, že toto tělísko neohrozí mou plodnost v pozdější době?

25.7.2011 11:51

Dobrý den,

ve Vašem věku bych tělísko nedoporučoval.Nitroděložní tělísko je určeno ženám po alespoň jednom porodu.Vhodnější je pro Vás hormonální antikoncepce, kde je široká škála přípravků.

MUDr.Pavel Čermák, Ph.D.
www.gyncentrum.com

25.7.2011 11:57

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (3)

Dobrý den,

ano Gynefix sam o sobě plodnost neohrozí,

S pozdravem,

MUDr Ilič

25.7.2011 14:13

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den,
měla jsem zájem o nitroděložní tělísko, ale můj lékař mi řekl, že pro mě není vhodné, protože mám 2cm myom na děloze, že by u mě nefungovalo, platí to samé i u Gynefixu?
Děkuji za odpověď Alena

19.5.2012 15:54

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?