Dobrý den,
jsem po konizaci děložního čípku a chtěla jsem se zeptat jestli existuje nějaké doporučení nebo přípravky, která dodržovat, aby se čípek uplně vyléčil a viry se znovu nerozšiřovali. Předem děkuji za odpověď.
Konizace deložního čípku
(Diskuze k tématu Nádory děložního čípku)
nana
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
6.11.2008 14:44
Probíhá odesílání formuláře
IceWeasel
návštěvník
Počet příspěvků: 3
návštěvník
Počet příspěvků: 3
zdravím tě nano,
také jsem podstoupila konizaci dělož. čípku před 3 týdny, bohužel není lék či prášek na to, aby se člověk vyléčil. Nevím, jaké si měla výsledky z histologie, proto je těžké poradit. Je určitě nutné chodit k lékaři na cytologická vyšetření, kde bude sledovat průběh a vývoj dělož. čípku. Z přípravků můžete třeba zkusit něco přírodního v lékárně.
Přeji hezký den
Alena
29.1.2009 14:56
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Hedus
návštěvník
Počet příspěvků: 2
návštěvník
Počet příspěvků: 2
dobry den,jiz jsem po druhe konizaci delozniho cipku,v listopadu jdu na dalsi kontrolu,a mam strach ze me bude cekat dalsi operace.Proto se chci zeptat mam pak jeste vubec nejakou sanci ze otehotnim?lekar mi potvrdil jiz pred prvni operaci CINT 3
4.10.2009 13:21
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení? Soutěž