Bulka v prsu

(Diskuze k tématu Nádory prsu)

Bulka v prsu

Dobrý den chtěla jsem se optat ma sestra do nedávna kojila, ale rozhodla se mít ještě jedno dítě.Bylo ji řečeno že musí přestat kojit nebo mi to dítě které by čekala mohlo umřít je to pravda?A ještě jedna hlavní otázka snazila se přestat kojit stahovala si prsa plenou tak se ji vytvořila bulka doktorka jí poslala na ultrazvukové vyšetření kde jí řekli že to není nadorového puvodu,jak se to dá z ultrazvuku zjistit? A co bude nasledovat dále pry mamograf nemuže podstoupit jestli chce otěhotnět mockráte děkuji za odpoved Petra

25.1.2009 19:06

Probíhá odesílání formuláře

RE: Bulka v prsu

prosím, poraďte... našla jsem si v prsu bulku, těsně nad bradavkou, pevná, mírně pohyblivá, velikost cca 3cm... můj gynekolog není v ordinaci, prý je nemocen, kam se mám obrátit?? Nevydržím čekat... Je mi 25 a mám 3 a půl letou dceru, kojila jsem skoro 3 roky... doteď jsem neměla žádný problém. děkuji za brzkou odpověď Katka

5.10.2011 21:38

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den,

nejlépe je provést UZ prsu pokud jste z prahy a okolí volejte na tel 776 313 058

S pozdravem,

MUDr Ilič

6.10.2011 07:48

jsem z karlových varů, je i tady možnost se objednat někam ?

6.10.2011 18:30

tak jsem byla poslána k jinému doktorovy z gynekologie, že musím na mamoněco(prý je to trochu jiné než mamograf) s ohledem na věk, ale tam mě prý vezmou až 16.dubna!! To nevydržím, nehledě na to že jsem zřejmě těhotná... takhle to nechat nemůžu, jsem ochotna jet kamkoliv když mě vezmou alespoň příští víkend. děkuji za rady Katka

7.10.2011 09:21

Dobrý den,

můžete se stavit u nás Lěkařský dům Mezibranská 21 Praha tel 2222 113 32

S pozdravem,

MUDr Ilič

8.10.2011 15:20

Lena

Dobrý den, je mi 23 let a před 5ti dny jsem si nahmatala v levém prsu pohyblivou lehce bolestivou bulku velkou asi 2cm. Hned jsem šla ke gynekolovi. Vyšetřil mě,a řekl mi, že mám počkat, jestli mi nevymizí po menstruaci(tu mám dostat za týden), že to může být hormonální změna. Jenže já se z toho čekání asi zblázním. Ještě bych chtěla podotknout, že jsem asi před rokem vysadila antikoncepci-nemůže to být i tím? Je to rakovina?Děkuji za odpově´d

11.12.2011 18:00

RE: Lena

Dobrý den,

nejlépe je ve Vašem věku provést UZ prsu..ve Vašem věku něco závažného je
zcela zcela ojedinělé,

S pozdravem,

MUDr Ilíč

12.12.2011 13:35

Dobrý den,je mi 32 let,Asi před třemi dny jsem si v levém prsu nad dvorcem nahmatala bulku.Jsem ztoho docela nervózní.Sice co vím,tak jsme v rodině rakovinu prsu neměli,ale otec zemřel na rakovinu a strýc má rakovinu taky.Mám se objednat na mamograf?Děkuji Katka

29.12.2011 21:06

Dobrý denm

pravděpodobnost zhoubného onemocnění prsu ve Vašém věku je strašně nízka
ale přesto je dbré provést zltrazvuk a ne mamografii.

Přeji Vám hezký den,

MUDr Ilíč

30.12.2011 13:05

Dobrý den,

určitě se objednejte na ultrazvukové vyšetření prsou, vhodné je i navštívit Vašeho gynekologa. Pokud byste měla zájem, rádi Vás uvítáme i na našem oddělení gynekologie, kde působí vyhledávaná lékařka MUDr. Uhrová a MUDr. Mikulášková. Konzultace na gynekologii s vyšetřením stojí 3500,- Kč. Pro naše klientky jsme schopni zajistit přednostní termín ultrazvukového vyšetření prsou. Pro objednání nebo v případě dalších dotazů jsme Vám kdykoliv rádi k dispozici.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC

Markéta Koňaříková
Senior Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz

5.1.2012 12:10

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?