Velké návaly horka

(Diskuze k tématu Návaly horka a pocení)

Velké návaly horka

Dobrý den
Je mi 50 let a mám velké návaly horka,jsem v přechodu,jiš asi dva roky,mi vynechává menstruace,nyní již 8 měsíců nic,mám hrozné návaly horka a to i po půl hodině,jakmile začnu pracovat,nebo se více hýbat je to ještě horší,šílené horko a pokud si nesednu úplně se začnu motat a třást,štítná žláza je negativní.Bohužel jsem se přestěhovala a má gynekoložka mě již nevezme jelikož tam nepatřím bydlištěm.Zde hledám přes rok novou paní lékařku,ale všichni mají plno a nikde mě nevzali,má obvodní lékařka mi sdělila,že doporučení na vyšetření hormonů nedává ,zkončila jsem v nemocnici na interně,kde zjišťovali jen štítnou žlázu,chtěla jsem opět vyšetření na hormony a sdělili mi,že tam to prý opět nedělají,Již jsem zoufalá,doslova se denně vařím,celé tělo jak v ohni,tlak do hlavy až závratě,a bolest hlavy i za očima a špatně pak vidím,pot po mě doslova leje,v noci se budím i 10x.Nevím již kam se obrátit abych zjistila co mi vlastně je,alkohol nepiju,drogy neberu,jsem invalidní z kyčlemi,léky beru jen na nervy,tlak mám spíš nízký,100/70,klasické krevní rozbory jsou v normě,vážím54 kg a měřím 167 cm,bohužel trpím již depresemi,a byl mi nasazen nedávno neurol
Děkuji za jakoukoliv radu Lada

8.10.2010 11:39

Probíhá odesílání formuláře

RE: Velké návaly horka

Dobrý den, domnívám se, že vaše problémy souvisí s přechodem, podobné potíže se v tomto období často vyskytují. Gynekolog by vám pravděpodobně nabídl hormonální léčbu, což nedoporučuji, ale to je pouze můj názor. Zkuste se zeptat v lékárně nebo pátrejte na internetu po přírodních bylinných lécích s fytoestrogeny, ovlivňujících tyto příznaky. Přípravků je celá řada, nemohu je zde jmenovat.Zkuste se na to dívat pozitivněji, je to přirozené a normální období v životě ženy a nebude to trvat věčně. Pro budoucí léčbu a onkoprevenci je vhodné, abyste navštěvovala pravidelně gynekologa, zkuste ho najít.

8.10.2010 21:37

Kvalitní  (3)    Nekvalitní  (0)
RE: RE: Velké návaly horka

Děkuji velice,se vším souhlasím,hlavně s tou hormonální léčbou,nikdy jsem jí nebrala,jen jsem nevěděla,že návaly mohou být až tak veliké a intenzivní.Uvažuji o Sarapisu.Ještě jednou srdečně děkuji a přeji krásný den.

9.10.2010 08:27

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: Velké návaly horka

Dobrý den, chtěla bych poradit pro svoji maminku. Letos oslavila 50 let. Jedná se mi o návaly. Menopauza je vyloučená, několik let zpátky ji byla odstraněna děloha. Chtěla bych poprosit buď o radu nebo co případně za léky. Lékař řekl ať si koupí něco v lékárně. Tak jsem to zkusila přes poradny. Děkuji Ella

3.4.2012 10:24

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?