Dobrý den, moc bych chtěla požádat o radu. V srpnu 2008 jsem byla poprvé těhotná a bohužel jsem samovolně potratila. Dnes jsem v 9 týdnu těhotenství a před týdnem /26.1.2009/jsem začala maličko špinit, dostala jsem tak neschopenku a ascorutin 3x2 a k tomu duphaston 2xdenně. Špinění zmizelo, ale po kontrole paní doktorka v moči přesto našla krev. / na ultrazvuku bylo vše v pořádku/. Dostala jsem tedy antibiotika Duomox 500 po 8 hodinách a k tomu vaginální globule. Denně tak spolknu 11 prášku. Trochu mám obavy aby pak miminko bylo zdravé. Určitě paní doktorka ví co dělá, ale přes to bych ráda věděla zda je v pořádku tolik léků najednou. Přátelé mi radí abych si našla jinou lékařku, jelikož mi ještě ani jednou nebrala krev a ani jsem ještě nedostala těhotenský průkaz. Když jsem byla těhotná poprvé tak mi krev brali hned při první návštěvě..
Moc děkuji za odpověď Lišková
Krev v moči
(Diskuze k tématu Nemoci v těhotenství)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,ano,máte pravdu,paní doktorka jistě ví co dělá, dnes se první odběr krve provádí až v 16.týdnu těhot.,průkazku jistě dostanete příště, krev v moči je jiná,mohlo to být zkresleno Vaším špiněním.Antibiotika v tomto případě jsou diskutabilní,předpokládám, že je to kvůli té krve v moči,ale to bych Vás musel vyšetřit a mít více informací včetně odběrů moči.Zdraví Malík
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Moc děkuji za odpověď.
Antibiotika byla kvůli krvi v moči. Bohužel více informací z odběrů nemám. Je mi 35let a mám obavy aby tentokrát těhotenství už dopadlo dobře a já nic nezanedbala.
Děkuji, přeji hezký den s pozdravem Lišková
Myslím, že Vaš paní doktorka postupuje zcela správně a není třeba ji opouštět. Dr. Mikl
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Dobrý den, postup paní doktorky je určitě správný, jakékoliv krvácení v první třetině těhotenství znamená vysoké riziko potratu a léky jsou velmi vhodně nasazeny, i když raději volím léky, které se v tomto případě zavádí vaginálně, krev v moči a léčba antibiotiky je léčba a postup vhodný k diskuzi, ale tento postup je lege artis a tudíž správný. Rádi zodpovíme i další Vaše dotazy, raději na feminaplus@seznam.cz. S pozdravem MUDr. Potěšilová, Šumperk.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
dobrý den, jsem v 17.týdnu těhotenství a před 14ti dny jsem prodělala zánět močového měchýře paní doktorka mi předepsala antibiotika, kkterá jsem dobrala. včera jsem byla na kontrole a opět jsem měla stopové množství krve v moči, ale zánět prý už nemám.a taky nešpiním. mám se objednat na urologii, ale bohužel tam mají zrovna příští týden dovolenou. jsem vystrašená a chtěla bych vědět, co to může být, nic mě nebolí, ani ledviny, ano moč. měchýř. děkuji za opověď.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
dobry den.prosim o radu.mam podezdreni na tehotenstvi tak sem si udelala teh,test ten visel tak ze druha carka byla velmi slaba priznaky po kazdem jidle tak neak tesko i kdyz se napiju tak se citim preplnena pobolivaji me prsa a bradavky jsou dost citlive navstivila jsem lekare vzaly mi krev a tam se tehotenstvi neprokazalo nevim co si o tom mam mislet na dalsi kontrolu mam prijit 20.2.zacina mit i divne tlaky v podbrisku ale menstruace se nedostavila muze se stat ze by to v te krvy jeste nebylo dekuji moc za odpoved
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?