Dobrý den, chci se zeptat, jestli když jsem v 6. týdnu těhotenství, zda může nějak ovlivnit miminko to, že již 2 týdny se peru s bolestí v krku (první den jsem měla teplotu 38,5, pak už žádnou), týden s rýmou a nyní se mi přidaly zvýšené teploty ráno a večer do max 37,5 °C. Občas mám pocit, jakoby se moje tělo s miminkem pralo jako s cizím organismem, vetřelcem a jakoby se ho snažilo vypudit ven, bránit se proti němu horečkou... Myslíte, že je to možné? Nebo jde jen o souhru náhod? Mám strach, aby tím vším nebylo miminko nějak postižené, když se mu v těchto prvních týdnech vyvíjí všechny důležité orgány! Předem moc děkuji za odpověď!
Nemoc v prvním trimestru
(Diskuze k tématu Nemoci v těhotenství)
mauik83
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
17.1.2009 14:56
Probíhá odesílání formuláře
MUDr. Veronika Hrochová
Gynekologie a porodnictví
Praha
Počet příspěvků: 159
| Basic member |
Praha
Počet příspěvků: 159
Dobrý den, předpokládám, že jte po celou dobu vašeho nachlazení byla v péči lékaře a dodržovala jste vše co Vám řekl. Při teplotách si můžete vzít Paralen, ale max. 4 denně. Jinak se doporučuje vitamín C, horký čaj s citronem a s medem. Pokud máte pocit, že se vaše tělo pere s miminkem, doporučovla bych kontrolu u gynekologa. S pozdravem MUDr. Hrochová
19.1.2009 08:31
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Markéta
návštěvník
Počet příspěvků: 5
návštěvník
Počet příspěvků: 5
ahoj
jen vám chci napsat, že jsem také od začátku těhu byla pořád s něčím nemocná od průjmů do viroz a angín a měla jsem také strach a mimi je v pořádku -tedy z ultrazvuku-ano. Jinak přeji pevné zdraví a at jste v pořádku!!!
21.2.2009 10:15
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení? Soutěž