Netýká se to mě, proto nevím přesnou diagnozu. Kamarádce zjistili rakovinu v červnu. Vím jen to, že měla hrozně nafouklé břicho a veliké cysty na vaječníkách. Pak mi řekla, že rakovinu má na vaječníkách i děloze. Chodila na chemoterapie. Myslím, že byla 4x. V září měla jít na operaci, aby jí vzali dělohu i vaječníky. Nešla a od té doby ani nebyla na onkologii. Začala chodit k léčiteli :-( . Včera mi psala, že je těhotná, v 9tt. Podle mě si dítě chce nechat, přitom má ročního syna. Psala, že se bojí o miminko. Ale o sobě nic nepsala. Takže pokud jí řeknou, že dítě bude zdravé, tak si ho nechá. A jelikož jsem se dozvěděla, že placentou se rakovinotvorné buňky nedostanou, tak dítě bude nejspíš zdravé. Snažím se jí to vymluvit a přesvědčit jí, že dělá špatně. Ona mi ale tvrdí, že těhotenstvím se rakovina zastaví. Zajímalo by mě, jako má šanci na přežití, když si to dítě nechá. Umře, že jo. Prosím odpovězte. Děkuji. Verča H.
PS: Jo a prý tu rakovinu mají starší ženy. Prý se divili, že jí má ona, když je jí 27 let. Snad to info taky pomůže.
Rakovina a těhotenství
(Diskuze k tématu Nemoci v těhotenství)
Verča
návštěvník
Počet příspěvků: 11 návštěvník
11.12.2010 22:53
Probíhá odesílání formuláře
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení? Soutěž