Dobrý den, pár dní mám zvýšenou teplotu, která stále kolísá 36 - 36,6. Moje stálá teplota před otěhotněním a i po něm byla 35,8. Beru vitamíny pro těhotné, ještě multivitámín a snažím se jíst dostatek ovoce a zeleniny. Trápí mě také pocit ucpaného nosu, ale moje doktorka mi řekla, že to může být alergie, která po porodu může odeznít. Nechci nic zanedbat. Jsem v 15.týdnu. Děkuji.
Zvýšená teplota
(Diskuze k tématu Nemoci v těhotenství)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,
teplota 36,0 do 36,6 namá žádný vliv na graviditu
S pozdravem MUDr ILič
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Text:Dobrý den, jsem v37. týdnu těhotenství a obden mě trápí zvýšená teplota přes 37 asi tak 10 dní, jinak žádné jiné potíže nemám. Mám navštívit obvodního lékaře nebo to říct svému gynekologovi při další prohlídce. Děkuji.
![]() | Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 619
Dobrý den, pokud máte zvýšenou teplotu, doporučuji návštěvu praktického lékaře.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den,
jsem teprve asi ve 2.týdnu těhotenství a prodělala jsem zánět dutin a navíc ještě bronchitidu.Užívala jsem mucosolvan,sinupret a paralen.Myslíte,že prodělaná nemoc bude mít negativní vliv na plod?Je velké riziko potratu?Teplotu jsem měla pouze pár dní zvýšenou.Děkuji za odpověd.
Dobrý den,
tento Váš stav tak jak go popisujete enmůže ohrozit zdarvé těhotenství,
S pozdravem,
MUDr Ilič
![]() | Basic member |
Riziko potratu není vysoké. Zánět dutin a ani užitá medikace těhotentství neohrozí. Doporučují ultrazvukovou kontrolu vitality těhotenství v 6. týdnu gravidity. Zdravím J. Řičánek
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?