Očkování při kondylomatech?

(Diskuze k tématu Očkování proti karcinomu děložního čípku)

Očkování při kondylomatech?

Dobrý den,
ráda bych se zeptala na Váš názor. Před dvěmi měsíci jsem změnila gynekologa. Od bývalého lékaře jsem odešla proto, že už byl velmi starý a já jsem, přiznám se o sebe měla strach. Vrchol všeho byl, když jsem mu řekla, že jsem si našla jednu bradavičku, on mi na to řekl, že to je znaménko, že si mám dávat pozor, abych to neuholila. Moje nová lékařka se všeho zhostila opravdu důkladně a začala vše řešit, zjistila mi také předrakovinné změny na čípku, které můj bývalý lékař jaksi nezjistil. Můj bývalý lékař mi řekl, když jsem se o očkování zajímala, že na očkování jsem už stará (je mi 23 let) a moje nová lékařka mi řekla, že očkování podstoupit můžu a dokonce mi jej doporučuje, jako prevenci. Samozřejmě je mi jasné, že očkování mě nevyléčí, ale chci se zeptat, zda lékařkou doporučené očkování Silgard má význam, když předrakovinné změny u mě byly nalezeny a léčím se s kondylomaty? Zajímal mne názor dalšího lékaře, ač své gynekoložce plně důvěřuji. Mnohokrát děkuji za odpověď s přeji hezký zbytek dne Tereza

7.5.2011 18:47

Probíhá odesílání formuláře

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?