Dobrý den, chtěla bych se zeptat na očkování proti rakovině děl.čípku vakcínou Silgard..Moje kamarádka se nechala očkovat (je jí 29 let) a tak mě přivedla na myšlenku se také nechat očkovat (mě bylo teď v dubnu 26.let) Zeptala jsem se mé doktorky zda by mi toto očkování doporučila (sama mi nic takového nenabídla) nějak jsem se nedozvěděla nic pořádného( jen prý že je nejlepší když se očkují dívky ještě před začátkem pohlavního života-to vím, že nějaký účinek to očkování samozřejmě má) ale jestli mi to doporučí-to nevím..prej to záleží na pacientách zda si to zaplatí..Nejde o nízkou ale ani příliš vysokou částku, tak bych chtěla znát i jiný nazor, jiného doktora.
Můžu prosím tedy požádat o informace Vás, jaký máte názor na očkování starších dívek/žen??Zda mi vakcínu může předepsat a "píchnout" i někdo jiný než moje gynekoložka??
Moc děkuji P.Svěráková
Silgard
(Diskuze k tématu Očkování proti karcinomu děložního čípku)
Pavla Svěráková
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
14.4.2010 13:06
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,
pokud nejste v době očkování nakažena s HPV HR tak ta vakcína má přínos, prsím V8s zavolejte na tel 776 313 058 do podrobna Vám to vysvětlím a poradím ...
S pozdravem,MUDr Ilič
14.4.2010 13:26
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
MUDr. Jan Řičánek
Počet příspěvků: 87
![]() | Basic member |
Dobrý den, záleží na úhlu pohledu daného lékaře. Osobně jsem zastáncem vakcinace. Bylo by dobré znát např. výsledky několika posledních cytologických vyšetření, lze tak zjistit, zda jste se již s HPV infekcí potkala či nikoliv. Vakcinace je přínosem i pro ženy starší 26 let. Očkovat Vás může pochopitelně kdokoliv. Mějte se, J. Řičánek
14.4.2010 18:22
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?