Dobrý den,jsem těhotná a už nějakou dobu trpím na hroznou vyrážku,svědí mě ceé tělo,a v oblasti na které sedím a zezadu na stehnech se mi udělali cervené pupence,které svedí šíleně.Už jsem vážně zoufalá,nic na to nezabírá,nejhorší je to svedění ráno a v noci to se ani skoro nevyspím.Poradíte mi prosím někdo???Děkuji předem.
Vyrážka v těhotenství
(Diskuze k tématu Poradenská péče v těhotenství)
lucinora
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
2.4.2011 20:35
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,
byla jste u gynekologa ? dělal Vám jaterní testy a žluč. kyseliny ,pokud je to v pořádku byla jste na dermatologií?
S pozdravem,
MUDr Ilič
3.4.2011 11:17
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Jana
návštěvník
Počet příspěvků: 1
návštěvník
Nevím, jestli se to může považovat za projevy těhotenství, které prostě nějaké ženy mají, nicméně já ji měla taky, po celých rukou, první 2 měsíce. Pak už ne. Třeba to je nějaká reakce těla...
4.4.2011 14:19
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
sp 18
návštěvník
návštěvník
dobry den,mam dotaz jsem ve 30tt a udelala se mi vyrazka na prsou a brise cervene pupinky ktere svedi nezmenila jsem prasek na prani avivaz ani mydlo na myti nejedla jsem nic kyseleho vzhledem k tomu ze jsem tehotna tak mam strach co to muze byt prosim o radu.predem dekuji
11.5.2011 21:07
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení? Soutěž