Popálení v těhotenství

(Diskuze k tématu Poradenská péče v těhotenství)

Popálení v těhotenství

Dobrý den, při vaření mi kousek vařícího pokrmu stříklo na břicho.Jsem ve 36tt.Na břiše mi zůstala malá červená skvrnka (velikosti znaménka),mohlo to nějak ohrozit dítě ?
Děkuji

17.3.2009 13:10

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Popálení v těhotenství / 17.3.2009 13:10

Dobrý den, nemusíte se bát, Vaše miminko ohroženo není. Doporučuji jen peči o popálené místo, aby Vám v místě nevznikla ošklivá jizva. S pozdravem Dvořáková

17.3.2009 16:07

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: Popálení v těhotenství

Dobrý den, jsem v 28. týdnu těhotenství a dnes jsem se při slévání vody z brambor opařila na břiše. Na bříšku mám 4x4 cm červený flek a v jednom
místě, velké asi 1,5x3 cm, mám puchýř. Může to nějak ohrozit dítě?
Děkuji

22.5.2011 12:35

Dobrý den,

myslím si že ne,pro jistotu můžete se stavit za lékařem,

S pozdravem,

MUDr Ilič

23.5.2011 09:38

Dobrý den, jsem v 16týdnu těhotenství a dnes jsem se popalila na ruce při žehlení, zůstala mi tam jizvička dlouhá asi 7cm a okolí mě děsí, že po popálení v těhotenství bude mít miminko oheň nebo flíčky. Je to pravda?Děkuji

28.11.2011 16:51

Popálení v těhotenství

Dobrý den, jsem v 16týdnu těhotenství a dnes jsem se popalila na ruce při žehlení, zůstala mi tam jizvička dlouhá asi 7cm a okolí mě děsí, že po popálení v těhotenství bude mít miminko oheň nebo flíčky. Je to pravda?Dik

29.11.2011 08:20

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?