Revize a sražená krev

(Diskuze k tématu Poradenská péče v těhotenství)

Revize a sražená krev

Dobrý den,1.7.2010 jsem byla na revizi po zamlklém t. 4.7. jsem dostala horecku a nasli mi srazenou krev v deloze a musela jsem znovu na zákrok, dnes u lékaře jsem měla sraženiny stále a zdá se mi, že nějak nejdou ven, doktor mi rekl, že injekce jsou jen na slovensku u nás ne, já jsem ale od jiných zen slysela, ze jim injekce podána byla a po té sraženina odesla.jak to tedy je?po tretí na zákrok nechci,deti jeste nemám a bojím se rizik.co mám dělat?Recept mám?mám jet na slovensko?nebo pomůže uvolnění karménové řeky?Děkuji Anabell.

7.7.2010 19:52

Probíhá odesílání formuláře

RE: Revize a sražená krev

Dobrý den

myslím si že II revize Vám nehrozi nebot menší mnozství sraženín
se můžr spontáně vypraznit ,bud te klidná kdy by se jednalo o zavažný stav tak by Vám to doktor učitě řekl,pokud myslíte na in jekce na tahování dělohy MEM tak to mám v ordinaci ale myslím si že to nneí nutné,

S pozdravem MUDr Ilič

8.7.2010 17:48

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: RE: Revize a sražená krev

Dobrý den, děkuji moc, injekci mám objednanou na slovensku, zítra mi ji píchnou- methylergometrin.
Jste moc hodný. Tak snad už to bude v pořádku. A můžete mi poradit kde se tyto opakované zamlklé těhotenství léčí? V Heliosu nebo někde jinde?
Anabell

8.7.2010 21:46

RE: Revize a sražená krev

Dobrý den,

pokud se jedná o 3 za sebou nasledující potraty tomu se říká habutuální potrácení a teprve se to začíná řešit jinak 1potrat neznamneá ždné riziko od opakování

S pozdarvem,MUDr Ilič

9.7.2010 18:56

RE: RE: Revize a sražená krev

Dobrý den.Je to druhý zamlklý potrat, první byl v lednu. Už druhý den po zákroku jsem vůbec nekrvácela,přesto, že na ultrazvuku byly sraženiny.včera po injekci šla nějaká krev ven a dnes už zase nic.Na kontrolu jdu ve čt.Injekci mi nepíchal můj gynekolog, ted tam není, sehnala jsem si ji sama. Můžu si píchnout ještě jednu injekci nebo je nějaké riziko?je to methylergometrin. Mám strach ze třetího zákroku během jednoho týdne. Děloha se i sama od sebe nestahuje, potrat před zákrokem ještě nebyl rozběhnutý.Děkuji Anabell.

10.7.2010 08:21

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?