Dobrý den,chtěla bych se zeptat,co to může být?Před třema nedělema jsem měla menstruaci,která do té doby byla pravidelně po 28 dnech.Skončila normálně za 6.dní.A potom asi za 10.dní jsem začala krvácet znova.Nejdřív slabě,a asi za tři dny jsem krvácela ,jako,bych dostala další menstruaci.Další dny to ustávalo a myslela jsem,že to už bude v pohodě,ale od té doby stále slabě krvácím.Někdy více,někdy méně.Nikdy se mě to nestalo.Děkuji za odpověd.Ke gynekologovi jsem objenaná,ale mám strach co mi poví.
Krvácení mimo menstruační cyklus
(Diskuze k tématu Poruchy menstruačního cyklu)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,
může se jednat o tzv. dysfunkční krvácení což pro Vás nepředstavuje nic čeho se musite obávat,no v každem případě navštivte gynekologa.
S pozdravem MUDr Ilič
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den,mám menší problém. Už asi 3 dny slabě krvácím (spíše špiním) mimo menstruaci. Beru HA Lindinette a ted jsem asi v první třetině platíčka. před 14 dny jsem měla normálně menstruaci. Před tím než jsem začala špinit (asi dva dny)jsem pociťovala svědění a pálení, což už se teď vůbec nedostavuje. Prášek jsem si vzít nezapomněla, akorát jsem předtím brala dvě platíčka hned za sebou a četla jsem, že to může být také příčinou krvácení. Jednou už jsem takhle slabě krvácela a paní doktorka mi doporučila brát Ascorutin - ten jsem si teda koupila a začla ho ted znovu brát. Myslíte, že by to mohlo být něco vážnějšího? A chtěla jsem se zepta jestli takovéhle krvácení může mít třea i vliv na funkčnost HA?
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?